Testimuotoisilla kyselyillä selvitetään tuusulalaisten elämäntapaa ja unelmien naapurustoa

21.09.2021

Asukkaiden asuinympäristöön liittyvistä toiveista kysytään nyt Tuusulassa uudella tavalla. Perinteisen kyselyn sijaan asukkaat voivat tehdä verkossa tuusulalaiseen elämäntapaan ja unelmien naapurustoon liittyv testejä. Testit antavat vastauksen siihen, minkälainen tuusulalainen vastaaja on, mutta ne antavat myös Tuusulan kunnalle tarkempaa tietoa asukkaiden tarpeista. 

– Perinteiset asukasbarometrit ovat usein pitkiä lomakekyselyitä ja niissä jää vastausprosentti yleensä harmittavan pieneksi. Nyt kokeillaan eri tavalla ja kevyemmillä testimuotoisilla kyselyillä tavoittaa laajempia asukasjoukkoja, kertoo yhteisömanageri Katja Repo. 

Testit ovat osa valtionvarainministeriön rahoittamaa kaksivuotista Open Agenda -hanketta, jossa kunnat eri puolilla Suomea kehittävät uudenlaista asukasdemokratiaa digitaalisin keinoin.  
 
Verkon kautta tehtävien kyselyiden lisäksi voi vastata myös paperilomakkeilla TuusInfon asiakaspalvelupisteissä. Katso TuusInfon palvelupisteet ja niiden aukioloajat 

Vastaa kyselyihin ja testaa minkälainen tuusulalainen vastaaja sinä olet: 

Tuusulalainen elämäntapa: https://zef.fi/s/k9q80jp8/ 

Unelmien naapurusto: https://zef.fi/s/vpjzguet/ 

 
Lisätiedot: 
yhteisömanageriKatja Repo, p. 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi

 

Lue lisää aiheesta 21.4.2021 julkaistusta Tuusula kehittää kuntalaisdemokratiaa digitalisaation tarjoamin keinoin -tiedotteestamme.  

Takaisin