Anna palautetta

Voit antaa palautetta Tuusulan kunnan tarjoamista palveluista lomakkeen avulla. Viestisi ohjautuu kunnan keskitettyyn asiakaspalveluun TuusInfoon, jossa palautteesi käsittely aloitetaan kahden työpäivän kuluessa.

Tuusulan pormestari Kalle Ikkelä

Pormestarina toimii Kalle Ikkelä. Pormestari on päätoiminen luottamushenkilö, joka johtaa kunnan hallintoa, taloutta ja muuta toimintaa.

Päätöksenteko Tuusulassa

Esityslistat ovat nähtävillä verkossa pöytäkirjan julkaisuun saakka, viranhaltijapäätökset niiden oikaisuvaatimusajan tai valitusajan loppuun asti.

Korona-ajan ohjeita

Epäiletkö tartuntaa tai etsitkö tietoa kunnan palveluista koronavirustilanteessa? Olemme koonneet tiedot yhdelle verkkosivulle.

Asumisen mahdollisuudet

Meillä asut kohtuuhintaisesti sekä luonnonrauhan ja kulttuurikohteiden että pääkaupunkiseudun sykkeen lähettyvillä.

Tarvitsetko digitukea?

Tuusulassa voit saada maksutonta opastusta ja tukea erilaisten laitteiden, ohjelmien ja verkkopalvelujen käyttöön.

Erkkolassa taidegrafiikkaa lokakuun ajan

Hauras aika, väkevä aika -näyttelyssä on esillä korkeatasoista litografiataidetta Kuutti Lavoselta, Kaisu Sirviöltä, Roma Auskalnyteltä, Giuseppe Colombolta, Elina Länsmanilta ja Matti Hintikalta.

Visit Tuusula

Tervetuloa päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Tutustu museoihin, luontopolkuihin, kahviloihin ja muuhun tekemiseen! Tuusula tarjoaa elämyksiä – tule ja ota ne omaksesi.

Vesihuollon häiriöt

Vikapäivystys työajalla 040 314 3147 ja työajan ulkopuolella 040 314 3125. Tarkistathan ensin vesihuollon häiriökartalta äkilliset ja ennakoidut vesihuollon häiriötilanteet ja niiden sijainnit.

Tuusulaa elävissä kuvissa

Tontteja tarjolla Jokelan Peltokaaressa
Oma koti Kellokoskelta!