Tule tekemään Tuusulan Rakkauden karttaa!

07.05.2021 klo 13.35

Piirrä sydämesi Tuusulan rakkauden kartalle – toisin sanoen kerro meille, mikä sinun mielestäsi on sydäntä sykähdyttävin paikka Tuusulassa: Mikä paikka on sinulle rakkain? Mihin paikkaan liittyy lämpimimpiä muistoja, tärkeimpiä hetkiä tai intohimoisimpia tunteita?

Laadimme ehdotusten pohjalta Rakkauden kartan, jota voimme käyttää yhdessä tutustuaksemme paremmin Tuusulaan.

 – Tuusulan kunta kerää vinkkejä paikoista 5.5.2021–27.6.2021, ja julkaisee Rakkauden kartan vielä kesällä 2021. Vinkkien kerääminen on osa Rakkauden taidetta -teemavuotta, jonka käynnistimme huhtikuussa. Rakkauden taidetta on puolestaan kulttuurista ja luonnosta ammentavan Tuusulan brändimarkkinointia, jonka avulla haluamme tehdä koko Tuusulaa tunnetuksi ja tuoda lämpöä koronan vielä leimaamaan aikaan, pormestari Arto Lindberg kertoo.

Rakkauden karttaan etsitään erilaisia sydäntä liikahduttavia paikkoja: Rakkautta on muukin kuin esimerkiksi ikimuistoinen ensisuudelma – se voi olla myös rakkain lenkkipolku, oman kylän raitti, ihanin uimaranta tai mitä tahansa muuta vahvasti mieltä liikuttavaa.

Oman kokemuksensa sydäntä lähinnä olevasta paikasta voi kertoa verkkosivuilla rakkaudentaidetta.fi/rakkaudenkartta. Osallistuneiden kesken arvotaan paikallinen piknik-kori. Kokemuksia kerätään myös kevään ja kesän aikana tapahtumissa. Ensimmäisenä on vuorossa korona-ajan suositukset huomioiden osin Facebookissa järjestettävä Sykettä Tuusulaan -liikuntatapahtuma lauantaina 8.5.2021.

Näin osallistut:

Ilmoita suosikkisi Rakkauden kartalle 27.6.2021 mennessä osoitteessa rakkaudentaidetta.fi/rakkaudenkartta. Osallistuneiden kesken arvotaan paikallinen piknik-kori.

Voit osallistua myös erilaisten Tuusulassa järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Tapahtumia järjestetään korona-ajan rajoitukset ja suositukset huomioiden ja muutokset ovat mahdollisia. Löydät tapahtumatiedot osoitteesta tapahtumat.tuusula.fi.

Sykettä Tuusulaan -tapahtuma:

Sykettä Tuusulaan -liikuntatapahtuma kutsuu kaikki mukaan liikkumaan ja viihtymään Tuusulan lenkkipoluilla, liikuntapaikoilla ja luontokohteissa. Tapahtuma muodostuu ihmisten yhteisestä toiminnasta, liikunnan ilosta eri puolilla Tuusulaa. Tähän yhteisölliseen liikuntatapahtumaan ovat kaikki tervetulleita liikkumaan haluamallaan tavalla itselleen sopivana ajankohtana. Startti Facebookin tapahtumasivulla livelähetyksenä lauantaina 8.5. kello 13: https://www.facebook.com/events/1646262575761901

Tapahtumaan osallistuneiden liikuntaminuutit kerätään yhteen ja minuutit ilmoittaneiden kesken arvotaan osallistumispalkintoja. Minuuttien ilmoittamisen yhteydessä voi jakaa myös omat vinkkinsä rakkaista liikuntapaikoista. Pääset ilmoittamaan minuutit ja rakkaimmat liikkumisen paikkasi täällä: https://q.surveypal.com/sykettatuusulaan

Tapahtuman järjestävät Tuusulan kunta ja Liikuntaseura SYKE Tuusula ry.

 

20210505-RakkaudenKartta-some-1200x628

 

Lisätiedot:

 

Pormestari Arto Lindberg, arto.lindberg@tuusula.fi, 040 314 3101 

Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, 040 314 2004

 

Takaisin