Ensimmäinen Keski-Uudenmaan Pride 3.-5.9.2021

23.06.2021 klo 12.20

Järvenpää, Kerava ja Tuusula järjestävät Keski-Uudenmaan ensimmäisen Pride-tapahtuman 3.–5.9.2021. Järvenpäässä ja Tuusulassa molemmissa tehtiin valtuustoaloite tapahtumasta. Yhteiseen matkaan on liittynyt myös Keravan kaupunki nuorisokirjaston voimin.

Kunnat järjestävät liputuksen viikonlopun 3.-5.9. ajaksi, ja lauantaina 4.9 Järvenpään Rantapuistossa pidetään puistojuhlahenkinen päätapahtuma.

Kesäkuun viimeinen viikko on Pride-viikko, mutta terveysturvallisuuden takaamiseksi Keski-Uudenmaan Pride-tapahtuma järjestetään vasta syyskuussa. Tapahtuma järjestetään myös tietoisesti eri aikaan kuin Helsinki Pride.

Priden suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Ovi tapahtumaan pidetään auki myös kaikille Keski-Uudenmaan kunnille. Ensimmäisenä vuonna Järvenpäässä 4.9. järjestettävä päätapahtuma tulee kiertämään vuosittain eri kuntien alueella, ja vuonna 2022 juhlitaan Tuusulassa.

Osallistu avoimeen suunnittelukokoukseen Discordissa maanantaina 28.6. klo 18-19. Discordin kutsulinkki: https://discord.gg/PHzTYJxpHZ

Takaisin