Asukaslehden syysnumero on ilmestynyt 18.9.

18.09.2021 klo 09.00

Tuusulan kunnan asukaslehden uusin numero 4/2021 on ilmestynyt lauantaina 18.9. ja sen jakelu on alkanut tuusulalaisiin kotitalouksiin julkisena tiedotteena. Osalla alueista jakelu tapahtuu keskiviikkona 22.9. Lehti on luettavissa myös sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/asukaslehti.

Asukaslehden tuoreimmassa numerossa kerrotaan muun muassa Tuusulan uudesta pormestarista ja apulaispormestareista, osallistuvan budjetoinnin ideahakuvaiheen käynnistymisestä ja siitä, miten Unelmien yö -arvonnan voittaneen pariskunnan vierailu sujui Tuusulassa. Lisäksi vilkaisemme vielä hetkeksi viime kesään Tuusula-viikon kuvakoosteen muodossa. Yrityksistä tässä lehdessä on esillä Chiller, joka luo miellyttäviä olosuhteita sisätiloihin. 

Asukaslehdet luettavissa myös sähköisesti

Asukaslehdet julkaistaan myös sähköisessä muodossa ja lehdet ovat luettavissa osoitteessa www.tuusula.fi/asukaslehti. Asukaslehti on ilmestynyt vuoden 2019 alusta lähtien.

Jos lehti ei tule perille

Jos asukaslehti ei löydä tietään perille postilaatikkoosi tai taloyhtiösi yhteiseen laatikkoon, voit noutaa oman painetun kappaleesi Tuusulan kunnan asiakaspalvelu TuusInfon palvelupisteistä ja kirjastoista.

Mahdollisista jakeluhäiriöistä voit ilmoittaa asukaslehden jakelusta vastaavalle SSM/Jakelujunioreille jakelupalautelomakkeella.

Palautetta ja juttuideoita

Asiakaspalvelu TuusInfo ottaa vastaan palautetta ja ideoita lehteen liittyen:

  • Palvelupisteet:  
    • Hyrylän palvelupiste: Tuusulan pääkirjaston rakennus (Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula)
    • Jokelan palvelupiste: Jokelan kirjaston rakennus (Keskustie 20, 05400 Jokela) 
  • Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi
  • Puhelinnumero: 09 8718 3070
  • Aukioloajat

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, p. 040 314 2004
Viestinnän asiantuntija Pia Visti-Korhonen, pia.visti-korhonen@tuusula.fi, 040 314 2011

 

Takaisin