Keskusteluilta yrittäjille Hyrylän liikekeskustan kehittämisestä 14.12. siirretty verkkotilaisuudeksi

2.12.2021 klo 15.10

Kunta järjestää yrittäjille ja keskustan kiinteistöjen omistajille keskustelutilaisuuden Hyrylän liikekeskustan kehittämisestä tiistaina 14.12. klo 17.30–19.30. Tapahtuma on aiemmin ilmoitetusta poiketen siirretty kokonaan verkossa järjestettäväksi koronatilanteen heikentymisen vuoksi. Tilaisuus toteutetaan Teams-etäkokouksena.

Osallistu tilaisuuteen 14.12. klo 17.30 napsauttamalla tästä.

Tilaisuudessa keskusliikkeiden edustajat kertovat näkemyksiään kaupallisten palveluiden kehittämisestä. Hyrylän keskuksen yleissuunnittelusta alustavat asemakaava-arkkitehti Petteri Erling ja palvelukeskuksen suunnittelusta kuntasuunnittelupäällikkö Asko Honkanen. Tilaisuuden vetää elinvoimajohtaja Kristiina Salo.

Tilaisuuden siirryttyä verkkoon siihen ei tarvitse ilmoittautua, ja siihen voi osallistua yllä mainitun kokouslinkin kautta. Ennakkoon ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki myös sähköpostitse.

Tilaisuus on yrittäjien ja kiinteistön omistajien paikka vaikuttaa ja tuoda ideoita esille. Keskustelulle on tilaisuudessa varattu runsaasti aikaa. Tervetuloa linjoille!

 

Lisätietoa

yritysasiamies Toni Popovic, 040 314 4406, toni.popovic@tuusula.fi

Tuusulan tapahtumat -kalenteri Keskusteluilta yrittäjille Hyrylän liikekeskustan kehittämisestä (tuusula.fi)

Takaisin