Millaisia mielikuvia sinulla on Jokelasta ja Kellokoskesta? – Vastaa kyselyyn helmikuun loppuun mennessä

27.01.2022 klo 14.05

Tuusulan kunta selvittää Pohjois-Tuusulan kehittämistyön pohjaksi mielikuvakyselyiden avulla Jokelan ja Kellokosken asukkaiden näkemyksiä siitä, mikä on juuri heidän mielestään parasta asuinalueillaan, mitä vahvuuksia he näkevät niissä olevan nyt ja tulevaisuudessa, ja toisaalta, missä asioissa koetaan olevan kehittämistarpeita.

Kyselyt ovat avoinna helmikuun 2022 loppuun asti. Myös muualla kuin Jokelassa ja Kellokoskella asuvilla, joilla on vaikkapa työn tai vapaa-ajan näkökulmasta syntyneitä mielikuvia alueista, on mahdollisuus vastata kyselyihin.

– Toivomme runsaasti vastauksia Jokelan ja Kellokosken mielikuvakyselyihin. Vastausten avulla saamme tuoretta tietoa siitä, millaisina asukkaat ja alueilla muuten aikaansa viettävät näkevät alueet tänä päivänä. Jokelan ja Kellokosken pitkä ja mielenkiintoinen historia kantaa myös tähän päivään ja vaikuttaa osaltaan alueiden potentiaaliin, pohtii elinvoimajohtaja Kristiina Salo.

Jokelalla ja Kellokoskella on potentiaalia moneen lähtöön

Pohjois-Tuusulan alueiden kehitystyö on merkityksellistä – Jokela ja Kellokoski ovat vetovoimaisia alueita omine piirteineen sekä mielenkiintoisine kulttuurihistorioineen ja kohteineen. Jokelan tiilitehdas ja Kellokosken ruukkialue tulevatkin monille ensimmäisinä näistä mieleen.

Jokelan valtteja ovat muun muassa puutarha-, jopa maaseutumaiset asumisen mahdollisuudet sekä kulkuyhteydet. Kellokoskella on puolestaan valtava määrä matkailullista potentiaalia. Siellä yhteisöllisyyden historia on myös pitkä.

– Olen iloinen saadessani olla mukana Pohjois-Tuusulan alueiden kehittämistyössä. Alueiden potentiaalin valjastaminen niin asumisen monipuolisiin mahdollisuuksiin kuin matkailun panostuksiinkin ovat keskeisiä näkökulmia alueiden kehittämisessä, iloitsee hankekehittäjä Jenni Kontto.

Vastaa Jokelan mielikuvakyselyyn:
https://q.surveypal.com/Jokelan-mielikuvakysely-2022

Vastaa Kellokosken mielikuvakyselyyn:
https://q.surveypal.com/Kellokosken-mielikuvakysely-2022


Kyselyt ovat avoinna helmikuun 2022 loppuun asti. Tuloksista viestitään keväällä 2022.

Lisätiedot:
Elinvoimajohtaja Kristiina Salo, p. 040 314 3019, kristiina.salo@tuusula.fi
Pohjois-Tuusulan hankekehittäjä Jenni Kontto, p. 040 314 3562, jenni.kontto@tuusula.fi

Takaisin