Kysymykset ja vastaukset

Yleiseen suunnittelukilpailuun osallistuvilla on oikeus pyytää ohjelmaa koskevia selvityksiä ja lisätietoja. Kysymykset varustetaan nimimerkillä ja toimitetaan sähköpostitse palkintolautakunnan sihteerille: monio.suunnittelukilpailu@tuusula.fi

Kysymykset ja palkintolautakunnan vastaukset julkaistaan tällä sivulla.

Kilpailuajan alkuvaiheessa kysymyksiä voi esittää keskiviikkoon 21.6.2017 kello 12:00 saakka. Tässä vaiheessa esitettyihin kysymyksiin vastataan perjantaina 30.6.2017.

Kilpailun loppuvaiheessa kysymyksiä voi esittää keskiviikkoon 9.8.2017 kello 12:00 saakka. Tässä vaiheessa esitettyihin kysymyksiin vastataan keskiviikkona 16.8.2017.

**

HUOM!

Monion kilpailun kysymysten (9.8.2017) vastaukset nyt luettavissa

Monion arkkitehtuurikilpailun kysymysten saapumisessa havaittiin ongelmia. Ongelma on nyt paikannettu ja ratkaistu. Kysymykset ja vastaukset löytyvät nyt tältä sivulta. Tuusulan kunta pahoittelee viivästystä!

 

**

Monion suunnittelukilpailun kysymys-vastausmenettelyn 1. vaiheen kysymykset vastauksineen on koottu alla olevan linkin takaa löytyvään pdf-tiedostoon.

1. vaiheen kysymykset ja vastaukset

**

Monion suunnittelukilpailun kysymys-vastausmenettelyn 2. vaiheen kysymykset vastauksineen on koottu alla olevan linkin takaa löytyvään pdf-tiedostoon.

2. vaiheen kysymykset ja vastaukset