Fjällbon puisto heräilee talviuniltaan – huvimaja ja leikkimökki avautuvat huhti-toukokuussa

12.04.2024 klo 07.30

Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Fjällbon puisto kutsuu viettämään keväistä ulkoilupäivää koko perheen voimin. Ulkoilun lomassa voi nauttia kahvitteluhetkestä ennakkoon varattavassa huvimajassa. Huvimajan varauskausi käynnistyy 15.4. lähtien. Lasten iloksi puiston leikkialueella sijaitseva leikkimökki avaa ovensa puolestaan 2.5.

Fjällbon puiston viitoitus
Puiston alueelta löytyy huvimajan, laituripaviljongin, nuotiopaikan, WC:n ja polkujen lisäksi leikkipaikka, jossa on keinuja, liukumäki, tasapainoiluvälineitä, hyönteishotelli ja leikkimökki. 

Fjällbon puiston huvimajan varauskausi käynnistyy maanantaista 15.4. lähtien ja jatkuu loppusyksyyn saakka. Kauden päättymisajankohta, joka tarkastellaan säiden mukaan, ilmoitetaan syksyllä Kokoontumistilat-sivulla. Huvimajan varausmaksu on 20 euroa. Maksu peritään avainten noudon yhteydessä asiakaspalvelu TuusInfossa.

Huvimajan varaustilannetta voi tarkastella Timmi-tilavarausohjelmassa. Varatakseen tilan käyttöönsä, tulee hakijan rekisteröityä ohjelman käyttäjäksi ja tehdä varaushakemus sähköisesti

Fjällbon puiston huvimaja kallion päällä
Huvimaja sijaitsee puiston korkeimman kallion päällä ja sieltä avautuu näkymä Tuusulanjärvelle. 

Lasten leikkipaikalla sijaitseva leikkimökki avaa ovensa 2.5. ja on avoinna kesäaikana maanantaista noin kello 8 lähtien perjantaihin noin kello 12 asti. Leikkimökki ei ole käytössä talviaikaan. Tutustu leikkimökin yhteydestä löytyviin käyttöohjeisiin.

Fjällbon puiston leikkimökki
Leikkimökki on leikkijöiden käytettävissä 2.5. lähtien kesäarkipäivinä.

Katso Fjällbon puiston sijainti Tuusulan karttapalvelusta.  

Lisätiedot ja tukea huvimajan sähköisen varauksen tekoon:
Asiakaspalvelu TuusInfo 
Osoite: Tuusulan pääkirjaston rakennus (Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula) 
Aukioloajat
Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi
Puhelinnumero: 09 8718 3070 

Lisätiedot leikkimökin käytöstä:
Viherpalvelut
Työnjohtaja Anne Saavalainen
Sähköposti: anne.saavalainen@tuusula.fi
Puhelinnumero: 040 314 4565

Takaisin