• Ajankohtaista

  • Ajankohtaista

Toukokuun tiedote

03.05.2018

(Päivitetty tiedote luettavissa wilmassa)

Keväinen tervehdys kaikille!

Lukuvuoden viimeinen kuukausi on pyörähtänyt käyntiin. Vielä on muutama työntäyteinen viikko jäljellä ennen ansaittua kesälomaa.

Uusi opetussuunnitelma otettiin käyttöön syksyllä, ja sen myötä olemme totutelleen uusiin käytänteisiin osallisuuden, arvioinnin ja laaja-alaisten kokonaisuuksien parissa. Osa oppilaista opiskelee vielä vanhan opetussuunnitelman mukaan ja osa uuden. Uudet arviointikäytänteet on soveltaen otettu käyttöön kaikille luokka-asteille, joten todistuksen arvosana määräytyy kokonaisvaltaisen saavutetun tason arvioinnin perusteella, ei enää kurssiarvosanojen keskiarvon mukaan.

Monialaiset oppimiskokonaisuudet toteutetaan tänä vuonna toiseksi viimeisen viikon aikana teemalla hyvinvointi. Tiedotteen lopussa on vielä tietoa Jokelassa tapahtuvasta kunnan turvallisuuskävelystä.

Viikko 19
Tukioppilailla erillistä ohjelmaa.
Ti 8. luokat retkeilevät. Vanhempainyhdistyksen hallituksen kokous illalla ja nuoristoimen kanssa yhdessä järjestetty leffa-ilta.
Helatorstai 10.5. on vapaa.

Viikko 21
Monialaiset oppimiskokonaisuudet, hyvinvointi.

Ma kaikilla koulua 8.15-13.
Ti kaikilla koulua 8.15-13.
Ke kaikilla koulua 9.45-n. 16. Osallistumme Kevätkirmaisu-tapahtumaan Hyrylässä.
To kaikilla koulua 8.15-13.
Pe taksvärkkipäivä, josta tulee lisätietoa erikseen.

Viikko 22
Ma 6.-luokkalaiset tutustuvat kouluun, ja vanhemmille on illalla vanhempainilta. 9. luokat retkeilevät.
Ti 7. luokat retkeilevät.
Ke koulupäivä klo 8.15-13 (7.-8.lk), yseillä omaa ohjelmaa. Ysien juhla klo 13 alkaen kutsuvieraille.
To kaikilla koulua 9.45-13.
Pe Kaikilla koulua 8.15-13. Seiskoilla ja kaseilla on liikuntapäivä ja yseillä päättöjuhlan harjoitukset.

La 2.6.

Kevät- ja päättöjuhla klo 9-10. Tervetuloa!
Ylippilasjuhla klo 11 alaken.

Terveisin,
Jokelan koulukeskuksen väki

Kyläturvallisuuskävelyt alkavat - Tule mukaan!

Tiedote. Julkaistu: 26.04.2018, 14:37
Tuusulan kunta

Tuusulan kunta, EMO ry ja Tuusulan alueelliset kehittämisverkostot järjestävät kunnan kylien turvallisuuskävelyt toukokuussa. Tavoitteena on paikallistaa alueella ongelmallisiksi tai suorastaan vaarallisiksi koettuja paikkoja ja keskustella yhdessä, mitä näiden kehittämiseksi voitaisiin tehdä.

Turvallisuuskävelyt ovat osa loppuvuodesta 2017 aloitettua kyläturvallisuussuunnitelmien laatimista. Kaikkien kylien yhteinen kyläturvallisuussuunnitelmien laatimisen aloitustilaisuus pidettiin joulukuussa 2017. Kyläkohtaiset turvallisuusillat aloitettiin tammikuussa 2018. Turvallisuusillan ja turvallisuuskävelyn perusteella luodaan asukaslähtöinen turvallisuussuunnitelma asuinalueelle. Kyläkohtaisten turvallisuussuunnitelmien on tarkoitus valmistua kesän 2018 aikana.

Turvallisuuskävely tarjoaa asukkaille mahdollisuuden tuoda havaintonsa ja näkemyksensä viranomaisten tietoon ja vaikuttaa asuinalueensa turvallisuuteen. Turvallisuuskävely kestää noin parisen tuntia ja sille osallistuu asukkaiden lisäksi viranomaisia ja muita alueen keskeisiä toimijoita.

Tiistai 22.5. kello 17.30 Jokelan turvallisuuskävely

Ohjeistus ja lähtöpaikkana Jokelan koulukeskus (ruokala)

Takaisin