Pertun koulun ja Kalliopohjan kerhohuoneen olohuonetoiminnat juhlistavat vanhustenviikkoa yhteisen tekemisen merkeissä  

05.10.2022

Kuluvaa vanhustenviikkoa juhlistetaan Jokelassa Pertun koululla ja Hyrylässä Kalliopohjan kerhohuoneella järjestettävissä olohuonetoiminnoissa viikon teemaan sopivilla yhteisillä tekemisillä. 

Kuntalaisten olohuonetoiminta Pertun koululla

Pertun koulun vanhempainyhdistys ry järjestää keskiviikkoisin klo 15 alkaen Jokelassa Pertun koululla (Kouluraitti 16, Jokela) olohuonetoimintaa, jossa eläkeläisillä ja Pertun koulun oppilailla on mahdollisuus kohdata jutellen ja esimerkiksi lautapelejä pelaten tai käsitöitä tehden.   
   
Kuluvalla vanhustenviikolla on Pertun koulun olohuoneella erityistä ohjelmaa. Tuusulan kunnan ikääntyneiden asumisneuvoja Elina Kolehmainen on keskustelemassa ja kuulemassa, millaisissa asumiseen liittyvissä asioissa hän voisi olla jokelalaisten ikäihmisten apuna. (Muutos ilmoitettuun: Elina on estynyt saapumasta 5.10. Pertun koululle).
   
Lisätiedot kuntalaisten olohuoneesta Pertun koululla Tuusulan tapahtumakalenterissa.  

Ikäihmisten olohuonetoiminta Kalliopohjan kerhohuoneella 

Torstaisin klo 13–15 Hyrylässä Kalliopohjan kerhohuoneella (Kalliopohjantie 5, Tuusula) kokoontuu Kalliopohjan olohuone, jossa ikäihmisillä on mahdollisuus tavata toisiaan ohjelman ja kahvittelun merkeissä.   
   
Juhlaviikon kunniaksi on torstain 6.10. kokoontumisessa luvassa vanhustenviikon Yhdessä luontoon – joka iän oikeus -teemaan sopiva rauhallinen kävelylenkki (säävarauksella) ennen yhteistä kahvitteluhetkeä. Lähtö kävelylle tapahtuu kerhohuoneen edestä klo 13. Terveysliikunnan koordinaattori Maria Muinonen-Parkkonen opastaa halukkaita myös kävelysauvojen käytössä.  
   
Lisätiedot Kalliopohjan olohuoneesta:  
projektityöntekijä Tiia Sunila, tiia.sunila@tuusula.fi, puh. 040 314 2962 
 

Takaisin