Kirjastojärjestelmämme on vaihtunut

Kirkes-kirjastoissa on otettu käyttöön uusi tietojärjestelmä. Järjestelmänvaihto on tuonut mukanaan muutamia muutoksia asiakkaille.

Tarkistathan viestiasetuksesi

Myöhässä olevien lainojen tekstiviesti-ilmoitus on poistunut käytöstä, ja saat ilmoituksen jatkossa sähköpostilla. Jos tietoihisi ei ole tallennettu sähköpostiosoitetta, viesti tulee Suomi.fi-viestipalvelun kautta joko kirjeitse tai sähköisesti.

Ilmoituksen noudettavista varauksista voit saada edelleen valintasi mukaan tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Voit lisätä itsellesi varauksen noutomuistutuksen, eli muistutuksen noudettavasta varauksesta viimeisenä noutopäivänä. Omat viestiasetukset voi tarkistaa verkkokirjastossa kohdassa Omat tiedot tai paikan päällä kirjaston asiakaspalvelussa.

Kirjaston ilmoitusten sähköpostiosoite

Kaikki kirjaston sähköpostiviestit tulevat jatkossa osoitteesta noreply@koha-suomi.fi.
Merkitse osoite omassa sähköpostissasi turvalliseksi ja lisää se yhteystietoihisi. Näin viestit eivät joudu roskapostilaatikkoon.

Voit lainata vain kirjastokortilla

Jos Kirkes-kirjastokorttisi on kateissa, uuden kortin saa vuoden loppuun saakka maksutta missä tahansa Kirkes-kirjastossa.

Kirjastokorttia voi käyttää myös sähköisesti verkkokirjaston kautta. Kortin viivakoodin saa esiin kirjautumalla Kirkes-verkkokirjaston omiin tietoihin.

Aikakauslehtien varaaminen on muuttunut

Lehtiä voit varata vasta sitten, kun haluamasi numero on saapunut kirjastoon.

12.09.2023

Takaisin