Ilmoittautuminen ensimmäiseen Business as Tuusula -yritystapahtumaan käynnissä!

10.11.2023 klo 07.40

Tuusulan kunta haluaa auttaa paikallisia yrityksiä verkostoitumaan ja lisäämään vuorovaikutusta ajankohtaisten teemojen ympärillä. Marraskuussa käynnistyykin uusi Business as Tuusula -tapahtumasarja. Ilmoittautuminen päättyy 20.11.2023.

Ensimmäisen lukio ja kulttuuritalo Moniossa 24.11.2023 järjestettävän tapahtuman teemana on ”Työn ja tekijöiden kohtaaminen muuttuvassa maailmassa”. Aiheesta kokemuksiaan jakavat IBM:n, Airpron ja tuusulalaisen Logitrin edustajat. Lisäksi tilaisuudessa on aikaa verkostoitumiselle ja ajatusten vaihtamiselle päivän aiheesta. 

 Meiltä on toivottu kohtaamismahdollisuuksia yrityksille. Tulemmekin järjestämään tilaisuuksia, joissa voi syntyä mielenkiintoista vuorovaikutusta ja uutta yhteistyötä. Vaihtuvat, ajankohtaiset teemat puhuttelevat varmasti, kertoo yritysasiamies Toni Popovic. 

Ensimmäisen tapahtuman teema tuo yhteen myös kunnan yrityspinnassa työskentelevät palveluyksiköt, kuten elinkeinopalvelut sekä työllisyys- ja maahanmuuttopalvelut. Lisäksi tilaisuudessa voi tavata Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudan edustajia, jotka osaavat kertoa koulutusratkaisuista muuttuvan maailman haasteisiin. 

 Tavoitteenamme on järjestää 23 tapahtumaa vuodessa. Seuraavien tapahtumien teemojen suunnittelu on jo käynnissä, kertoo Popovic.  

 

Ilmoittautumiset 20.11. mennessä täällä.

Lisätiedot: Toni Popovic, 040 314 4406, toni.popovic@tuusula.fi  

Takaisin