Ryhmähyvinvointivalmennusta tuusulalaisille yläkouluikäisille nuorille − ilmoittaudu mukaan kevään 2024 ryhmiin

18.12.2023

Tuusulan yläkoulujen 7.−9. luokkien oppilaille on tarjoutunut mahdollisuus osallistua maksuttomaan ryhmähyvinvointivalmennukseen. Ensimmäinen pilottiryhmä starttasi kokoontumiset marraskuussa. Seuraavat ryhmät käynnistyvät helmi- ja huhtikuussa 2024. Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan!

Tuusulalaisille yläkouluikäisille suunnatussa maksuttomassa hyvinvointivalmennuksessa pohditaan pienryhmissä liikunnan, ravitsemuksen sekä unen ja palautumisen merkitystä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Valmennuksen tavoitteena on löytää uutta buustia arkeen ja opiskeluun.

Hyvinvointivalmennuksen ensimmäinen pilottiryhmä on jo käynnissä, ja uusia on tiedossa ensi talvelle ja keväälle. Vuoden 2024 ensimmäinen ryhmävalmennus toteutuu 6.2.−19.3. (viikot 6−12, ei talvilomaviikolla 8) ja toinen 9.4.−14.5. (viikot 15−20). Ryhmät kokoontuvat yhteensä kuusi kertaa.

− Yläkoululainen, tuntuuko, että olet väsynyt ja koulu stressaa? Haluaisitko aloittaa liikunnan harrastamisen, mutta et tiedä, miten saisit kiinni liikkumisen ilosta? Tule mukaan pienryhmävalmennukseen, josta voit löytää kaipaamiasi vastauksia, vinkkaavat nuoriso-ohjaaja Elisa Nikula ja terveysliikunnan koordinaattori Maria Muinonen-Parkkonen.

Jokaiselle osallistujalle luodaan valmennuksen aikana yksilöllinen hyvinvointitavoite, jota kohti mennään yhdessä pienryhmissä. Ryhmien tapaamisissa työstetään muun muassa omia liikuntakäsityksiä ja -esteitä sekä etsitään arjessa toimivia konkreettisia ratkaisuja terveellisiin elämäntapoihin.

Valmennuskertojen aikana toteutetaan myös kaikille sopivia liikuntakokeiluja, joissa tutustutaan liikuntamuotoihin ja ympäristöihin. Kokeilutoiveissa kuunnellaan valmennukseen osallistuvia nuoria. Oma uusi mieluinen harrastus voi löytyä kokeilujen kautta.  

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Sähköpostiviesti nuoriso-ohjaaja Elisa Nikulalle elisa.nikula@tuusula.fi. Kerro viestissä, miten juuri sinä hyötyisit valmennuksesta.

Voit myös ilmoittautua mukaan soittamalla Elisa Nikulalle 040 314 4456 tai terveysliikunnan koordinaattori Maria Muinonen-Parkkoselle 040 314 2223.

Palloja rivissä penkillä
Oma uusi mieluinen harrastus voi löytyä hyvinvointivalmennuksessa toteutettavien lajikokeilujen kautta.  

Takaisin