Tuusula kerää palautetta talviuinnista

29.02.2024

Vastaa kyselyyn Tuusulan talviuintipaikoista ja anna palautetta niiden hyvistä käytänteistä ja kehittämiskohteista. Kysely on käynnissä talviuintikauden loppuun saakka.  

Tuusulan kunta yhteistyössä paikallisten yhteisöjen kanssa on talven 2023–2024 aikana järjestänyt puitteet talviuinnille neljässä paikassa eri puolilla Tuusulaa. Talviuinti on ollut mahdollista Hyrylän urheilukeskuksessa, Rusutjärvellä, Jokelassa ja Kellokoskella. 

– Talviuinti on kasvattanut suosiotaan Tuusulassa ja kovan kysynnän vuoksi haluamme kerätä palautetta talviuintipaikoista sekä niiden hyvistä käytänteistä ja kehittämiskohteista. Voit auttaa meitä parantamaan talviuinnin puitteita vastaamalla talviuintikyselyyn, kannustaa vapaa-aikapalveluiden päällikkö Risto Kanerva.  

Talviuintikyselyyn voi vastata kaikilla neljällä talviuintipaikalla paperilla ja kyselyyn vastaaminen on mahdollista myös verkossa talviuintipaikoissa olevan QR-koodin avulla tai seuraavan linkin kautta: https://www.lyyti.fi/questions/545cb7d2fc 

Kysely on lyhyt ja siihen vastaaminen vie vain hetken. Kysely on avoinna talviuintikauden loppuun saakka.  

– Toivomme mahdollisimman monen talviuimarin vastaavan kyselyyn, jotta voimme kehittää talviuintia entistä paremmin uimareita palvelevaksi, kannustaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Minna Mielonen

Talviuintia eri puolilla Tuusulaa 

Talviuintia ja uimapaikkojen ylläpitoa toteutetaan Tuusulassa yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa ja näin ollen talviuintia on mahdollista harrastaa eri puolilla Tuusulaa.  

Tuusulan talviuintipaikat: 

  • Hyrylän urheilukeskuksen lammella on lämmitetty kontti vaatteiden vaihtamista varten. Kontissa ei ole suihkua eikä saunaa. Talviuintia ylläpitää Tuusulan urheilukeskus. 
  • Jokelan Koululammen talviuintipaikalla on uimareille lämmitetty kontti vaatteiden vaihtamista varten. Kontissa ei ole suihkua eikä saunaa. Talviuintia ylläpitää Jokelan Retkeilijät ry. 
  • Kellokosken joenrannan uimarannalta löytyy talviuimareiden käyttöön lämpimät pukeutumistilat ilman saunaa tai suihkua. Talviuintia ylläpitää Kellokosken Alku. 
  • Rusutjärven uimarannalta löytyy talviuimareiden käyttöön lämpimät pukeutumistilat. Uimarannalla ei ole käytössä saunaa tai suihkua. Talviuintia ylläpitää Rusutjärvi-seura ry. 

Lisätietoa talviuintipaikoista ja niiden aukioloajoista:
tuusula.fi/talviuinti 

Lisätiedot talviuintikyselystä: 
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Minna Mielonen, 040 314 3018, minna.mielonen@tuusula.fi  

Takaisin