Talousneuvolasta neuvoja ja tukea yhden käynnin aikana moneen eri asiaan

05.03.2024 klo 10.00

Talousneuvolassa voit keskustella ilman ajanvarausta raha-asioista sekä asumiseen ja työllistymiseen liittyvistä asioista. Seuraava talousneuvola on avoinna keskiviikkona 13.3. kello 13–16.

Talousneuvolassa pääset pohtimaan tilannettasi yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Kaikenikäisille tarkoitettu palvelu on maksutonta ja luottamuksellista. Halutessasi voit myös asioida anonyymisti.

Talousneuvola palvelee tänä keväänä keskiviikkona 13.3. ja tiistaina 21.5. kello 13–16.

– Talousneuvolasta voit tulla hakemaan vinkkejä joko etukäteen itseäsi mietityttävään talouden asiaan tai hakemaan neuvoja olemassa olevaan haastavaan tilanteeseen. Voit myös tulla kysymään vinkkejä työllistymisesi tai asumisesi ajankohtaisiin asioihin. Ilman ajanvarausta toimivassa talousneuvolassa on mahdollista saada yhden käynnin aikana neuvoja moneen asiaan, vinkkaavat asumisneuvojat Eeva Leppiaho ja Elina Kolehmainen.

Voit tulla niin pienessä kuin suuressakin asiassa – etsitään ratkaisuja yhdessä!

Talousneuvolan yhteystiedot:

Osoite: Autoasemankatu 1, Tuusula, 2. krs / Ohjaamo Tuusulan tilat
Kulku: Hesburgerin tai K-Supermarketin päädystä portaat ylös tai esteetön pääsy K-Supermarketin päädystä hissillä
Lisätietoja: p. 040 314 2221

Mukana toiminnassa ovat talous- ja velkaneuvonta, Ulosottolaitos ja Keusoten taloudellisen tuen sosiaaliohjaaja sekä Tuusulan kunnan palveluista Ohjaamo, Asumisneuvonta ja Työllisyyspalvelut.

Talousneuvola

Takaisin