Tule suunnittelemaan Jokelan viher- ja ulkoliikunta-alueita asukastilaisuuteen 14.3. kello 17.30−19.30

06.03.2024

Asukastilaisuudessa kuulet, miten Jokelan viher- ja ulkoliikuntapalveluiden kehittämissuunnitelmaa on viety eteenpäin, ja voit antaa oman panoksesi Jokelan alueen kehittämiseen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tuusulan kunta päivittää viher- ja ulkoliikunta-alueiden palveluita ja verkostoaan. Jokela toimii pilottikohteena, ja vastaavaa työtä jatketaan myöhemmin Hyrylän ja Kellokosken alueilla. Vuoden 2024 aikana valmistuva Jokelan alueen kehittämissuunnitelma toimii ohjenuorana alueen viher- ja ulkoliikuntapalveluiden kehittämiselle vuoteen 2040 asti.

Tuusulan kunta järjestää asukastilaisuuden Jokelan alueen kehittämisestä torstaina 14.3. kello 17.30−19.30 Jokelan koulukeskuksessa (Jyväkuja 13). Tilaisuudessa esitellään kehittämissuunnitelman tavoitteita ja palveluverkoston luonnosta.

Osallistumalla asukastilaisuuteen voit vaikuttaa muun muassa siihen, mitä julkisia palveluita, kuten leikkipaikkoja, koira-aitauksia, reittejä ja kenttiä, kuntalaisille Jokelassa tarjotaan. Kehittämissuunnitelma ei koske päiväkotien ja koulujen piha-alueita, mutta niiden palveluja tarkastellaan osana muuta palveluverkkoa.

Suunnitelman tavoitteena on viher- ja ulkoliikunta-alueiden määrän ja laadun sekä käyttäjien tarpeiden mukaisten palvelujen turvaaminen. Kehittämissuunnitelman avulla ohjataan jatkossa uusien palveluiden sijoittamista sekä olemassa olevien palveluiden kehittämistä.

Lisätiedot:
Kunnanpuutarhuri Mia Järvinen, Tuusulan kunta, mia.jarvinen@tuusula.fi
Projektipäällikkö Hanna Keskinen, Ramboll Finland Oy, hanna.keskinen@ramboll.fi

Takaisin