Valtuusto valitsi Reijo Siltalan Tuusulan kansliapäällikön virkaan

18.03.2024 klo 18.45

Valtuusto valitsi maanantaina 18.3. Tuusulan uuden kansliapäällikön virkavaalissa. Virkavaali käytiin kaikkien kelpoisten hakijoiden välillä, ja valituksi tuli Reijo Siltala. Varalle valtuusto valitsi Rinna Ikola-Norrbackan.

Kansliapäällikkö johtaa ja kehittää kunnan toimintaa sekä vastaa strategiassa asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Hän varmistaa keskeisten asioiden laadukkaan valmistelun ja toimeenpanon. Lisäksi hän edustaa kuntaa useissa ylikunnallisissa foorumeissa ja tekee läheistä yhteistyötä monien sidosryhmien kanssa.  

Kansliapäällikön virka on toistaiseksi voimassa oleva. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkavaalin tulos on ehdollinen ja vahvistetaan, kun valittu on toimittanut hyväksytyn todistuksen terveydentilastaan.  

Reijo Siltala on koulutukseltaan filosofian tohtori. Tällä hetkellä hän työskentelee Janakkalan kunnanjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Karhuseudun toiminnanjohtajana, Innovaatioakatemian & Perlacon Oy:n asiantuntijana sekä Kokemäen kaupunginjohtajana.  

  

Lisätiedot: 

Pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001    

Vt. kansliapäällikkö Markku Vehmas, markku.vehmas@tuusula.fi, 040 314 3060    

Henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto, satu.kuivasto@tuusula.fi, 040 314 3042 

Takaisin