Kohtaamisia Educa-tapahtumassa 26.–27.1. – tule Tuusulan osastolle 6p60

16.01.2024

Tammikuun lopussa 26.–27.1.2024 järjestettävä maksuton Educa-tapahtuma tarjoilee opetus- ja kasvatusalan uusimmat tuulet sekä polttavimmat puheenaiheet. Vuoden 2024 tapahtuman teemana on Kohdataan – opettajat, oppijat, rehtorit, johtajat, vanhemmat.

– Tapahtuman tämänvuotinen teema nostaa esiin kohtaamisten tärkeyden. Haluamme tarjota Tuusulassa lapsille ja nuorille hyvän elämän, jossa heillä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa itselleen tärkeisiin asioihin. Oppiaksemme lasten ja nuorten vaikuttamismahdollisuuksien lisäämisestä, olemme mukana Lapsiystävällinen kunta -mallissa, kertoo sivistysjohtaja Tiina Simons.

Tuusulan edustajat tavattavissa osastolla 6p60

Tuusulan kunnan messuosastolla pääset kuulemaan, millaista työskentely on Tuusulan varhaiskasvatus- ja opetuspalveluissa ja mihin asioihin panostamme työssämme. Voit myös tavata osastollamme varhaiskasvatuksen ja esi- ja perusopetuksen työntekijöitämme sekä yksiköiden johtajia ja rehtoreita. Perheen pienimmillekin on tiedossa mukavaa tekemistä.

– Tuusulan varhaiskasvatuksen ja opetuksen työntekijänä pääset rakentamaan tuusulalaisten lapsiperheiden arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuemme sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, kuvailee opetuspäällikkö Markus Torvinen Tuusulan kuntaa työnantajana.

– Tuusula on kehittyvä kunta ja haluamme tarjota lapsiperheille laadukkaat ja monipuoliset palvelut. Esimerkiksi varhaiskasvatuksessa vaihtoehtojamme ovat perhepäivähoito, päiväkotihoito, avoimen varhaiskasvatuksen lasten kerhot ja perhekerhot, yksityisen hoidon tuki sekä palveluseteli. Näiden vaihtoehtojen äärellä työskentelee useita satoja rautaisia ammattilaisia, ja etsimme parasta aikaa myös uusia joukkoomme, iloitsee varhaiskasvatuspäällikkö Hannamari Vänni.

Lue lisää ja katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.tuusula.fi/tyopaikat.

Tervetuloa tapaamaan Tuusulan edustajia osastollamme 6p60!

Lisätiedot:
Educa 26.–27.1.2024
Sivistysjohtaja Tiina Simons, tiina.simons@tuusula.fi, 040 314 3403
Opetuspäällikkö Markus Torvinen, markus.torvinen@tuusula.fi, 040 314 3410
Varhaiskasvatuspäällikkö Hannamari Vänni, hannamari.vanni@tuusula.fi, 040 314 3328

Kohdataan Educa-tapahtumassa Tuusulan osastolla

Takaisin