Miltä näyttää rakenteilla olevan Tuusulanjärven kampuksen sisällä? – Osallistu 9.4. tutustumiskierrokselle

21.03.2024

Rakenteilla olevan Tuusulanjärven kampuksen työmaalla (Tuusulantie 131, Tuusula) järjestetään kiinnostuneille tutustumiskierroksia tiistaina 9.4. kello 16–18 välillä. Kaksi kierroksista on kaksikielisiä (suomi-ruotsi). Työmaaturvallisuuden takaamiseksi tutustuminen toteutetaan ennakkoon aikataulutetuilla kierroksilla, joihin on ennakkoilmoittautuminen 8.4. mennessä.    
 
Kierrosten aikana pääsee näkemään jo hahmottuneita tiloja sekä kuulemaan kampukselle sijoittuvista toiminnoista.

Ilmoittaudu mukaan tutustumiskierrokselle 8.4. mennessä – paikkoja on rajoitetusti:
https://www.lyyti.in/Tuusulanjarven_kampuksen_avoimet_ovet_8413

– Tuusulan mittava palveluverkkouudistus etenee jo pian kolmannen kohteen käyttöönottoon. Yhteistyö Tuusulanjärven kampuksen rakennusprojektin osalta on ollut toimivaa, ja pian pääsemmekin jo nauttimaan työn hedelmistä, kertoo pormestari Kalle Ikkelä.  

– Iloksemme voimme tarjota asukkaille mahdollisuuden saada jo ensimakua Tuusulanjärven kampuksen tiloista. Tilojen ja piha-alueen viimeistelytyöt ovat hyvässä vauhdissa, ja kampuksen tulevat käyttäjät odottavatkin jo innolla pääsyään uusiin monipuolisiin tiloihin, iloitsee sivistysjohtaja Tiina Simons.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua 9.4. kierroksille, järjestämme uuden mahdollisuuden tutustua valmiisiin tiloihin loppuvuonna 2024. Seuraavien tutustumiskierrosten tarkemmasta ajankohdasta viestitään myöhemmin.

Monikäyttöiset tilat tarjoavat toimintamahdollisuuksia aamusta iltaan 

Tuusulanjärven kampus tarjoaa valmistuessaan muuntojoustavat tilat kolmelle eri yksikölle; Tuusulanjärven koulu (nykyiseltä nimeltään Kirkonkylän koulu), Tusby träsk svenska skola (nykyiseltä nimeltään Klemetskog skola) ja Tuusulanjärven päiväkoti (ruotsinkieliseltä nimeltään Tusby träsk daghem).

Iltaisin ja viikonloppuisin kampus tulee toimimaan alueen yhteisöllisen elämän keskuksena, jossa voi harrastaa ja kokoontua niin ulkona kuin sisälläkin. Kampusalue tarjoaa myös monenlaisia taide-elämyksiä.

Lue lisää rakenteilla olevasta Tuusulanjärven kampuksesta: 
www.tuusula.fi/tuusulanjarvenkampus

Tutustu laajemmin Tuusulan kunnan palveluverkon uudistamiseen: 
www.tuusula.fi/uudistuvapalveluverkko

Lisätiedot:  

Palveluverkon uudistaminen:
Pormestari Kalle Ikkelä, 040 314 3001
Sivistysjohtaja Tiina Simons, 040 314 3403

Tuusulanjärven kampuksen toiminta:
Opetuspäällikkö Markus Torvinen, 040 314 3410
Varhaiskasvatuspäällikkö Hannamari Vänni, 040 314 3328

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuusula.fi.

Tuusula rakentaa uusia päiväkoteja ja kouluja, jotta voimme tarjota terveelliset ja turvalliset tilat kasvulle, oppimiselle ja harrastamiselle. Iltaisin ja viikonloppuisin tilat muuntautuvat harrastamisen paikoiksi ja kuntalaisten yhteisiksi olohuoneiksi. Voit tutustua palveluverkon uudistamiseen verkkosivulla osoitteessa www.tuusula.fi/uudistuvapalveluverkko. 


Läs också på svenska

Takaisin