Järvenpää, Kerava ja Tuusula lähestyvät asukkaitaan kotiin tänään jaettavalla julkaisulla

01.04.2020 klo 14.05

Keravan, Järvenpään ja Tuusulan kuntajohtajat lähestyvät kuntiensa asukkaita yhteisellä julkaisulla. Julkaisu jaetaan tästä päivästä alkaen näiden kuntien kotitalouksiin. Jakelu tapahtuu Keski-Uusimaan Viikon liitteenä.

 − Nyt kotiin jaettavassa yhteisjulkaisussa kokoamme ensimmäistä kertaa yhteen, mistä näiden kolmen kunnan asukkaat löytävät apua ja tukea koronapandemian aikana. Kriisin pitkittyessä on mahdollistu julkaista näitä lisää, kertoo Järvenpään kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen.

 − Normaalioloissa ihmiset työskentelevät, viettävät vapaa-aikaa ja asioivat alueella kuntarajoja tuntematta. Siksi onkin luontevaa, että kerromme myös pandemia-ajan palveluista kuntarajoihin takertumatta, toteaa Keravan kaupunginjohtaja Kirsi Rontu.

− Selviämme pandemiasta vain puhaltamalla kaikki yhteen hiileen. Meidän jokaisen on kannettava vastuuta ottamalla nyt tarvittavaa sosiaalista etäisyyttä - pysymällä kotona ja etäällä muista ihmisistä, toteaa Tuusulan kunnan pormestari Arto Lindberg.

Jos et saa julkaisua postilaatikkoosi, voit ilmoittaa jakelussa tapahtuneesta häiriöstä Tuusulan kunnan asiakaspalvelupiste TuusInfoon.

  • Osoite: Pääkirjaston rakennus, Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula
  • Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi
  • Puhelinnumero: 09 8718 3070

Julkaisuun voi myös tutustua sähköisenä.

 

Olli Naukkarinen, kaupunginjohtaja, Järvenpään kaupunki

Kirsi Rontu, kaupunginjohtaja, Keravan kaupunki

Arto Lindberg, pormestari, Tuusulan kunta

Takaisin