• Frisbeegolf-radat

Frisbeegolf-radat

Pelaajille

Kaikki Tuusulan frisbeegolfradat sijaitsevat puistoalueilla, jotka ovat tarkoitettu kaikenlaiseen liikkumiseen. Frisbeegolfareiden tulee ottaa pelatessaan huomioon ympäristö ja muut alueella liikkujat. Pelaajilla ei ole etuoikeutta muihin liikkujiin nähden. Roskien kerääminen ja asiallinen käytös kuuluvat pelaajien etikettiin rata-alueella.

Väyläkartat

Tuusulan frisbeegolfratojen väyläkartat ja opasteet

Hyrylä

Urheilukeskus

Rykmentinpuiston Frisbeegolfkenttä (Ford DiscGolfPark)

Lähtö- ja maalipaikka sekä pysäköintialue sijaitsevat Kilpailutien oikealla puolella Kilpailutiellä. Radan väyläopas ja tuloskortti sekä kenttätiedot löytyvät valtakunnalliselta frisbeegolfradat -sivuilta.

Ristikiven Frisbeegolf. (Ojakärsämöntie)

Ristikiven alueella sijaitseva 18-väyläinen frisbeegolfrata on tehty soramontulle ja sen lähimaastoon, osittain niiden valmista polkuverkkoa hyödyntäen. Radan väyläopas ja tuloskortti sekä kenttätiedot löytyvät valtakunnalliselta frisbeegolfradat -sivuilta.

Lisätiedot ja päivitetty ratakartta facebookista FrisbeeGolfClubHyrylä.

Jokela

Notkopuisto

Jokelan Notkopuiston rataa pelataan tällä hetkellä 8-väyläisenä. Rata sijaitsee Notkopuiston lähiliikunta-alueella. Radan väyläopas ja tuloskortti sekä kenttätiedot löytyvät valtakunnalliselta frisbeegolfradat -sivuilta. Lainakiekkoja on saatavilla Jokelan kirjastosta aukioloaikoina.

Kellokoski

Ohkolan sairaalan puisto

Kellokosken alueelle on valmistunut 9-väyläinen frisbeegolfrata. Rata sijaitsee Ohkolan sairaalan puistoalueella. Radan väyläopas ja tuloskortti sekä kenttätiedot löytyvät valtakunnalliselta frisbeegolfradat -sivuilta.