Ajankohtaista

Koronavirustilanne

Kuvataidekoulun opetus toteutetaan toistaiseksi etäopetuksena ja se korvaa lähiopetuksen sellaisenaan.

Kuvataidekoululaiset voivat noutaa etäopiskelun tueksi materiaalipaketit. Noutoajoista on tiedotettu huoltajia sähköpostitse.

Ryhmien opettajat toimittavat etätehtävät palautusohjeineen oppilaille/huoltajille sähköpostitse. On line -opetuksen aloittamisesta sovitaan opettajan ja ryhmien kanssa erikseen.

Olethan yhteydessä Lauraan (laura.nurro@tuusula.fi), jos et ole saanut sähköpostia. Suurkiitos!

 

Kesäkursseille ilmoittautuminen

Kuvataidekoulun kesäkursseille ilmoittautuminen on siirretty alkavaksi ma 18.5. klo 13. Tiedotamme asiasta tarkemmin lähempänä.

 

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2020-2021 opintoihin

Kuvataidekoulussa parhaillaan opiskelevilla on oikeus jatkoilmoittautua seuraavan lukuvuoden opintoihin. Jatkoilmoittautumisen alkamisesta tiedotetaan erikseen.

 

Taideretki Hämeeseen on peruttu

Po4:n ja syventävien opintojen oppilaiden taideretki Riihimäelle, Valkeakoskelle ja Hämeenlinnaan joudutaan valitettavasti perumaan koronavirustilanteen vuoksi.

 

Kevätnäyttelyn avajaiset ja päättötodistusten jako

Hyrylän opetuspisteen oppilaiden kevätnäyttely on esillä Tuusulan opiston näyttelytilassa 13.-28.5.2020. Näyttelyssä on esillä myös syventävien opintojen päättötyöt. Näyttelyn avajaiset pidetään ti 12.5. klo 17-18. Avajaisten yhteydessä jaetaan päättötodistukset perusopintonsa päättäville oppilaille.  Huom! Näyttelyyn ja avajaisiin liittyen tiedotetaan tarkemmin, kun koronavirustilanne päivittyy.

 

Päättötöiden esittelytilaisuus

Syventävien opintojen päättötöiden esittelytilaisuus järjestetään Tuusulan opistolla la 23.5. klo 9.30 alkaen.

Huom! Esittelytilaisuuteen liittyen tiedotetaan tarkemmin, kun koronavirustilanne päivittyy.

 

 

 

 

 

 

02.04.2020 Ohjeita toimimiseen koronaviruksen aikana