Pääviestintäväline on Wilma

Rusutjärven  koulun ja kotien välisen viestinnän peruskanava on Wilma. Nopeaa reagointia vaativissa tapauksissa on kuitenkin syytä soittaa koululle vararehtori Eija Laineelle, p.0403144345. Muut puhelinnumerot löytyvät tämän sivuston yhteystieto-kohdasta.

Rusutjärven opettajanhuoneen  numero on 040 314 4342.  Puhelimeen vastataan varmimmin välituntisin klo 9.45-10.15, 12.00-12.30  tai sitten klo 14 jälkeen iltapäivällä. Opettajanhuoneeseen soitettaessa on hyvä muistaa, ettei puhelimeen voi jättää vastaajaviestejä.

Rehtori Seppo Mentula on  koululla paikalla yleensä maanantaisin. Puhelimella häneen saa yhteyden kaikkina arkipäivinä toimistoajan puitteissa. Mikäli asia liittyy koulun arkipäivään, on kuitenkin parasta olla yhteydessä Eija Laineeseen.

Wilman kautta välitetään kaikkia oppilaita koskevia tiedotteita, mutta myös henkilökohtaiset, yhtä oppilasta koskevat tiedotteet. Tästä johtuen on tärkeää, että vanhemmat ja myös isot oppilaat käyvät vilkaisemassa Wilma-sivuja päivittäin. Wilmaa käytetään myös ensisijaisena yhteydenpitovälineenä, kun huoltajat ovat yhteydessä opettajaan. 

Tiedotamme koulun tapahtumista ja muista koulutyöhön liittyvistä tärkeistä asioista tarpeen mukaan Wilman kautta.