Lepolan koulu

Lepolan koulu ja päiväkoti on kivenheiton päässä Jokelan asemalta vanhan kivisillan ja työväentalon vieressä. Lepolan koulu ja päiväkoti toimivat Tuusulan kunnassa Jokelan taajamassa pääradan itäpuolella.

Perinteikäs koulu on aloittanut toimintansa varsinaisesti jo vuonna 1918 Palojoen-Lepolan kansakouluna. Koulun saneeraus ja laajennus, sekä uusi Lepolan päiväkoti valmistuivat vuoden vaihteessa 2012.

Koulussa on lukuvuonna 2022 - 2023 vuosiluokilla 1-6 n. 215 oppilasta. Koulussamme toteutetaan yhteis- ja samanaikaisopettajuutta kaikilla luokka-asteilla.

Oppilaamme on jaettu kolmeen tiimiin. Jokaisesta tiimistä vastaa kolme luokanopettajaa ja jokaisella tiimillä on oma erityisopettaja ja koulunkäynninohjaaja. Lisäksi lukuvuonna 2022-23 meillä on kielten opettaja ja yhteinen resurssiopettaja Kolsan koulun kanssa. Oppilaita jaetaan opettajien kesken oppimisen kannalta tarkoituksenmukaisiin ryhmiin eri oppiaineissa. Jokaisella oppilaalla on oma vastuuopettajansa, jonka kanssa huoltajat ensisijaisesti viestittelevät päivän tapahtumista tai pyytävät vaikkapa lomaa, mutta lähtökohtaisesti kaikki tiimin opettajat vastaavat koko tiimin oppilaista yhteisvastuullisesti.