• Toimintaa aktiiviseen elämään

  • Toimintaa aktiiviseen elämään

Aktiiviseen elämään

Virkistystä ikäihmisille Jokelassa

Tuusulan osallistuvassa budjetoinnissa toteutetaan virkistystä ikäihmisille Jokelassa-projekti. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa, millaista virkistystoimintaa haluaisit toteutettavan vuoden 2021 aikana. Vastaa kyselyyn paperisella kaavakkeella Jokelan kirjastossa tai Jokelan apteekissa. Kyselyyn voi vastata myös sähköisesti 31.5.2021 asti. Vastaa kyselyyn.

 

Yhdistykset

Tuusulassa toimii useita aktiivia yhdistyksiä.

Mm. kansanterveysjärjestöt tarjoavat sairauksiin liittyvää tietoa ja vertaistoimintaa. Tuusulassa toimii myös monipuolisesti erilaisia liikunta- ja urheilujärjestöjä. Yhdistysten yhteystiedot löytyvät Yhdistysrekisteristä.

 

Vapaa-ajanpalvelut

Kansalaisopisto

Kirjastopalvelut

Liikuntapalvelut

Ikäihmisten yliopisto


Yhteisöllistä toimintaa

Hyvän Tuulen Tupa

Lisätietoja Hyrylän, Jokelan ja Kellokosken Hyvän Tuulen tupien toiminnasta löydät Tuusulan seurakunnan sivuilta. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, lisätietoja saat seurakunnan vapaaehtoistyönohjaajalta.

Kultahapsikerho

Kultahapsikerho on ikäihmisten päivätapaaminen ja avoin tilaisuus kaikille. Kultahapsikerho ei ole yhdistys, eikä kerhon toiminta ole sidottu mihinkään aatteeseen. Lisätietoja toiminnasta saat Inkeri Kostiaiselta p. 09 275 3754 tai inkeri(at)kolumbus.fi

Riihikallion kultahapsi ry

Riihikallion kultahapsi ry:n viikottaiset päivätapaamiset on suunnattu kaiken ikäisille ihmisille. Lisätietoja toiminnasta saat Helena Halmiainen-Matveiselta p. 044 561 1116, Sinikka Grönholmilta p. 0400 435 579 ja Taisto Kortesmaalta p. 0400 411 883.

Omaishoitajaliitto

OmaisOiva -toiminta

Sininauhasäätiön päivätoiminta

Siskot ja Simot -yhteisö

SPR Ystävätoiminta

Tuusulan seurakunta – Diakoniaruokailut

Uudenmaan muistiluotsi