Hyökkälän Kotikoulu ry

Vanhempainyhdistys

Hyökkälän Kotikoulu ry

Puheenjohtaja Viivi Komulainen

kotikoulu.hyokkala@gmail.com

Tulevaa:

Vuosikokous 21.9.2022

 

Yleistä:  

Hyökkälän Kotikouluyhdistys ry on perustettu vuonna 1991.

Vanhempainyhdistyksen tavoite on toimia yhteistyössä kodin ja koulun välillä, edistää lasten hyvinvointia ja verkostoitumista vanhempien kanssa.   

Mitä on tehty ja mitä teemme?

Hyökkälän kotikoulu järjesti lukuvuonna 2019-2020 Tiedetapahtuma-discon ja kahvion, joiden avulla kerättiin varoja vuosittaisiin luokkien retkiavustuksiin, stipendeihin ja välituntivälineisiin. Näitä avustuksia on jaettu vuosittain n. 2000€ edestä ja stipendejä on jaettu vuosittain n. 50 kpl.  Ilman vanhempainyhdistyksen tukea nämä 50 stipendiä jäisivät jakamatta.  Tiedetapahtumassa lapset pääsivät tutustumaan beebotteihin, tiedenäytöksiin, fysiikan lakeihin ja biologian sekä matematiikan saloihin hauskoilla tavoilla esim. ihminen saippuakuplassa,.

 

Koronan takia tapahtumia ei voida mahdollisesti järjestää, joten varatoimena lukuvuonna 2020-2021 Hyökkälän kotikoulu aikoo kerätä varoja erilaisilla varainhankintatempauksilla.  Näistä tulee lisäohjeistusta Wilman kautta, kun ajankohta on sopiva. Jos pystymme niin järjestämme taas lasten iloksi tiedetapahtuman keväällä ja jos varainhankinta onnistuu hyvin niin koitamme saada koululle myös tiedeluennon, joka voisi innostaa lapsia luonnontieteiden ja STEM aineiden pariin. (STEM= Science, Technology, Engineering, Mathematics).

 

Kannamme myös huolta lastemme turvallisuudesta kouluteillä, joten teimme heijastinpuun koulun pihaan syksyn pimeiden iltojen saavuttua.  Samalla paransimme koulun viihtyisyyttä istuttamalla koulun pihaan puun ja kukkasipulelita, jotka nousevat maasta koululaisten iloksi keväällä.    

 

Miten voit tukea:

Voit tukea koulun oppilaita vanhempainyhdistyksen kautta liittymällä kannatusjäseneksitämän kyselyn kautta 

ja maksamalla vapaaehtoisen kannatusjäsenmaksun 5€ -10€ tai itsellesi sopivaksi katsomasi summa vanhempainyhdistyksen tilille:

FI88 5062 0320 3254 95. Laita viestiin merkintä kannatusjäsenmaksu.

 

Yhteystiedot:

Hyökkälän kotikoulu ry

Pj.Cecilia Veikkolainen

kotikoulu.hyokkala@gmail.com

Tervetuloa toimintaan mukaan😊

 

puun istutus Kotikoulu 27.10.2020

kukkasipuleiden istutus 27.10.2020 kotikoulu

heijastinpuu 27.10.2020 Hyökkälä Kotikoulu