• Tervetuloa osallisuussivustolle!

Osallisuussivustolla voit kertoa mielipiteesi, osallistua alueellisten kehittämisverkostojen toimintaan ja tarttua toimeen hyvän lähiympäristön puolesta. Me rakennamme yhdessä uutta Tuusulaa!

Osallistuva budjetointi on yksi tapa osallistua ja vaikuttaa. Siinä pääset päättämään yhteisistä varoista. Vuonna 2019 on jaossa 100 000 euroa Tuusulan yhteisöllisyyden ja viihtyvyyden parantamiseksi. Ideoi ja äänestä toteutettavia ideoita osoitteessa https://osallistu.tuusula.fi/.
RSS

Ajankohtaista

13.12.2018

Lyhdyt2_kuvaTaijuK_wwwPerinteinen Tuomaasta Nuutiin -tapahtuma tuo ripauksen vanhan ajan joulutunnelmaa Tuusulaan. Koko perheen tapahtuma tarjoaa rauhallisen ja kiireettömän hetken joulun alusviikolla perjantaina 21.12. Etelä-Tuusulassa Tuusulan kirkon ja Työläiskotimuseon mäellä, Jokelassa Tiilitehtaan alueella ja Jokelan kirkossa sekä Kellokoskella Ruukin ja Männistön alueella sekä Kellokosken kirkossa. Jokaisesta kuntakeskuksesta löytyy samoja elementtejä, kuten joulupuuron jakaminen, Kauneimmat joululaulut ja joulurauhan julistus. Joulupuuro on maksuton, ja sitä jaetaan niin kauan kuin sitä riittää. Mukanansa täytyy muistaa vain tuoda oma puurokuppi ja lusikka!

13.12.2018