Osallisuus

669
 

Me rakennamme yhdessä uutta Tuusulaa!

Osallisuussivustolla voit tutustua asukkaiden eri osallistumistapoihin, hakea rahoitusta ideallesi, kertoa mielipiteesi, osallistua alueellisten kehittämisverkostojen toimintaan ja perehtyä Tuusulan yhteisötilojen tarjotaan. 

Osallisuus Tuusulassa

Tuusulassa osallisuus kytkeytyy vahvasti kunnan strategiaan ja on kiinteä osa toimintatapaamme. Tahtotilamme on uudenlaisten osallistamisen mallien kehittäminen ja niiden käyttö kaikessa kunnan toiminnassa. 
  • Osallistuva budjetointi on vuosittain toistuva asukkaiden tapa päättää mihin osa verorahoista käytetään.
  • Kehittämisverkostot ovat asukkaiden alueellisia verkostoja toiminnan organisoimiselle ja ideoiden toteuttamiselle. 
  • Tuusulassa on monipuoliset mahdollisuudet osallistua vapaaehtoistoimintaan. Esimerkiksi Puistokummit lisäävät viihtyvyyttä viheraluilla ja Tuusula-lähettiläät viestivät asuinaluidensa asioista. Lue lisää vapaaehtoistoiminnasta  
 
 
osallisuusympyrä
 

Ajankohtaista

3.5.2024

Toukokuussa järjestetään kaikille avoin ikäihmisten liikunta- ja ulkoilupäivä keskiviikkona 15.5.2024 kello 11.00 alkaen Jokela-talolla, osoitteessa Keskustie 20, Jokela. Tapahtuma on maksuton. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

3.5.2024
3.5.2024

Tuusulalaisten hyvinvoinnin edistäminen on monen toimijan yhteistyötä ja yhdessä tekemistä. Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta etsii parhaillaan vuoden 2024 hyvinvoinnin edistäjää. Ehdota omaa ehdokastasi 15.11.2024 mennessä.

3.5.2024
2.5.2024

Mitä turvallisuus merkitsee sinulle? Mikä synnyttää turvattomuutta ja mikä luo luottamusta? Ilmoittaudu mukaan Tuusulassa Moniolla 21.5. järjestettävään Kansallisten dialogien keskustelutilaisuuteen 14.5. mennessä.

2.5.2024

Yhdistys-, vertais- ja vapaaehtoistoiminta verkostoissa

Osallisuustyön äärellä

Seuraa Tuusulan osallisuustyötä blogissa! Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!