Varattavat tilat

Varaa tila

Kokoustilat, Epeli ja Paja:
kirjasto@tuusula.fi
Tutkijanhuoneet:

Toimistosihteeri Sanna Hokkanen
Näyttelytilat:
Kirjastonhoitaja Sirkku Glass
Pedagoginen informaatikko Heli Eboru

 

Pääkirjaston kokoushuoneet 

Pääkirjastossa on kaksi kokoushuonetta, Einari ja Laura, joita voi varata esim. yhdistysten ja seurojen käyttöön. Varaustilannetta voi tiedustella kirjaston asiakaspalvelusta kirjasto(at)tuusula.fi tai 040 314 3444.

Kokoustilojen henkilömääriä on toistaiseksi jouduttu rajaamaan turvavälien ylläpitämisen mahdollistamiseksi.
- Einarissa on käytössä 17 pöytäpaikkaa (max. 20 istumapaikkaa).
- Laurassa on käytössä 12 pöytäpaikkaa (max. 15 istumapaikkaa).

Kokoushuone Einari

Einarissa on 40 luentopöytäpaikan lisäksi 15 tuolia (yhteensä 55 istumapaikkaa). Tilassa on käytettävissä tietokone, dokumenttikamera, dataprojektori, piirtoheitin, valkotaulu, kaiuttimet, fläppitaulu ja induktiosilmukka.

Kokoushuone Einarissa voi järjestää luentoja.

Kokoushuone Laura

Lauran kokousvälineistönä on dataprojektori, valkotaulu ja kaiuttimet. Laurassa on suuri neuvottelupöytä ja 20 tuolia.

Kokoushuone Laura sopii kokousten pitoon.

Molemmissa kokoustiloissa toimii avoin langaton verkko (TuuVieras). Tiloihin voi tuoda omat kokoustarjoilut. Käyttäjän tulee huolehtia pöytien, tuolien ja muun kaluston omille paikoilleen siirtämisestä ja yleisestä siisteydestä.

Tuusulalaiset ja Tuusulassa toimivat yhdistykset, seurat ja muut yhteisöt voivat käyttää kokoustiloja maksutta. Katso tarkat tiedot kokoushuoneiden hinnoista Maksut ja korvaukset -sivulta.

Pelihuone Epeli

Lasten ja nuorten pelihuone Epeliin voi varata aikoja asiakaspalvelusta. Käytössä on PlayStation4. Kaikilla Epelin käyttäjillä tulee olla voimassa oleva kirjastokortti. Pelihuone on maksuton.

Pelihuoneessa voi pelata videopelejä.

Paja

Pajatilan voi varata käyttöönsä maksimissaan yhdeksi päiväksi kirjaston aukioloaikoina. Tilassa on VHS/DVD digitointilaitteet. Varaukset kirjaston asiakaspalvelusta. Paja on maksuton.

Huom.! Tila ja digitointilaitteet ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Huoneeseen remontoidaan kevään 2021 aikana pajatila asiakkaiden käyttöön.

Ryhmätyötila

Varattavien tilojen lisäksi pääkirjastossa on asiakkaiden käytössä ryhmätyötila, jota voi käyttää ilman varausta kaksi tuntia kerrallaan.


Pääkirjaston tutkijanhuoneet

Pääkirjastossa on kaksi tutkijanhuonetta. Tutkijanhuoneita vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoiden ja tutkijoiden käyttöön. Huoneen voi varata käyttöönsä enintään kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Tutkijanhuoneisiin on sisäänkäynti ulkokautta, ja niissä ei ole wc:tä tai vesipistettä.

Kummassakin tutkijanhuoneessa on käytettävissä tietokone verkkoyhteyksin sekä mustavalkotulostin. Tulostus on maksutonta, mutta omat tulostuspaperit on oltava mukana. Omaa kannettavaa voi käyttää kirjaston langattomassa verkossa.

Tutkijanhuoneiden varaus ja hinnat

Tutkijanhuoneita voi hakea verkkolomakkeella Pääkirjaston tutkijanhuonehakemus

Tutkijanhuoneiden hinnat löytyvät Maksut ja korvaukset -sivulta.

Tiedustelut: toimistosihteeri Sanna Hokkanen, sanna.hokkanen(at)tuusula.fi, p. 040 314 3449.


Pääkirjaston näyttelytilat

Tuusulan pääkirjastosta on mahdollista varata näyttelytilaa. Tilaa on tarjolla taideteoksille, valokuvanäyttelyille, kirjakokoelmille ja erilaisille harraste- ja kädentaitonäyttelyille.

Näyttelytilaksi voi varata

  • Kirjaston lehtisalin ikkunat
  • Taulujen ripustamiseen soveltuvan taideseinän
  • Lastenosaston ikkunat
  • Lastenosaston vitriinit

Näyttelytilat sijaitsevat kirjaston ensimmäisessä kerroksessa.

Näyttelyaika on yksi kuukausi, ja tilojen käyttö on maksutonta. Näyttelyn järjestäjä pystyttää ja purkaa näyttelynsä sekä tekee tiedotusmateriaalinsa itse. Kirjasto tiedottaa esillä olevista näyttelyistä nettisivuilla, Facebookissa ja paikallislehdissä. Vastuu näyttelyn aineistosta on näyttelyn järjestäjällä. Näyttelytiloihin voi käydä tutustumassa kirjaston aukioloaikoina.

Varaukset ja lisätietoa:
Lehtisalin ikkunat ja taideseinä: Sirkku Glass, sirkku.glass(at)tuusula.fi, puh. 040 314 3452
Lastenosaston ikkunat ja vitriinit: Heli Eboru, heli.eboru(at)tuusula.fi, puh. 040 314 3443