A

Varattavat tilat

Varaa tila

Kokoustilat ja tutkijanhuoneet:
Toimistosihteeri Outi Lipsanen
Näyttelytilat:
Osastonjohtaja Riikka Mustajärvi

Pääkirjaston kokoushuoneet 

Pääkirjastossa on kaksi kokoushuonetta, Einari ja Laura, joita voi varata esim. yhdistysten ja seurojen käyttöön.

Kokoushuone Einarissa on 40 luentopöytäpaikan lisäksi 15 tuolia (yhteensä 55 istumapaikkaa). Tilassa on käytettävissä tietokone, dokumenttikamera, dataprojektori, piirtoheitin, valkotaulu, kaiuttimet, fläppitaulu ja induktiosilmukka.

Einari

Kokoushuone Lauran kokousvälineistönä on dataprojektori, valkotaulu ja kaiuttimet. Laurassa on suuri neuvottelupöytä ja 20 tuolia.

kokoustila Laura

Molemmissa kokoustiloissa toimii avoin langaton verkko (TuuVieras). Tiloihin voi tuoda omat kokoustarjoilut. Käyttäjän tulee huolehtia pöytien, tuolien ja muun kaluston omille paikoilleen siirtämisestä ja yleisestä siisteydestä.

Kokoushuoneiden hinnat:

Maksut 1.1.2018 alkaen:
Tuusulalaiset ja Tuusulassa toimivat yhdistykset, seurat ja muut yhteisöt:
- Kokoustila Laura - ei maksua
- Kokoustila Einari - ei maksua

Kaupallinen tai yritystoiminta (myyntitapahtuma tai tilan vuokraaja perii pääsy-, kurssi-, osallistumis- tai niihin rinnastettavaa maksua), elinkeinon harjoittaminen, ulkopaikkakuntalainen toimija, yksityistilaisuus ja käyttämättömät tilavaraukset:
- Kokoustila Laura 40 € / tunti
- Kokoustila Einari 50 € / tunti

 


Pääkirjaston tutkijanhuoneet

Pääkirjastossa on neljä tutkijanhuonetta. Tutkijanhuoneista yksi on varattavissa max päiväksi kerrallaan, kolme pitkäaikaiseen käyttöön. Kaikissa huoneissa on tietokone verkkoyhteyksin.

Tutkijanhuoneiden hinnat:

5 € / vuorokausi tai käyntikerta
20 € / viikko
50 € / kuukausi


Tilojen varaus ja käyttö

Kokous- ja tutkijanhuoneiden varaustilannetta voi tiedustella kirjaston toimistosihteeriltä joko puhelimitse (ma-pe klo 9-15) tai sähköpostitse. Voit tiedustella varaustilannetta myös kirjaston asiakaspalvelusta kirjasto(at)tuusula.fi tai 040 314 3444. Täytetyt kokous- ja tutkijanhuoneiden käyttöhakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen kirjasto(at)tuusula.fi. Otamme yhteyttä kun hakemuksesi on käsitelty.

Hakijoiden käyttöön annetuissa tiloissa ei suoriteta erillistä välisiivousta. Tästä johtuen käyttäjän tulee jättää tilat vuoronsa päätyttyä siistiin kuntoon, niin että toiminta niissä voi jatkua.

Kesäaikana tilat ovat käytettävissä ma-to klo 8-19 ja pe klo 8-16. (katso poikkeavat aukioloajat).


Pääkirjaston näyttelytilat

Pääkirjaston näyttelytilat

Tuusulan pääkirjastosta on mahdollista varata näyttelytilaa. Tilaa on tarjolla taideteoksille, valokuvanäyttelyille, keräilykokoelmille, kirjakokoelmille ja erilaisille harraste- ja kädentaitonäyttelyille.

Näyttelytilaksi voi varata
• lukollisen lasivitriinin
• kirjaston lehtisalin ikkunat
• taulujen ripustamiseen soveltuvan taideseinän.

Näyttelytilat sijaitsevat kirjaston ensimmäisessä kerroksessa. Lisäksi lastenosastolla on tilaa näyttelyille sekä ikkunoissa että lastenosaston seinällä.

Näyttelyaika on yleensä yksi kuukausi, ja tilojen käyttö on maksutonta. Näyttelyn järjestäjä pystyttää ja purkaa näyttelynsä sekä tekee tiedotusmateriaalinsa itse. Kirjasto tiedottaa esillä olevista näyttelyistä nettisivuilla, Facebookissa ja paikallislehdissä. Vastuu näyttelyn aineistosta on näyttelyn järjestäjällä.

Näyttelytiloihimme voi käydä tutustumassa kirjaston aukioloaikoina.
Varaukset ja lisätietoa: Riikka Mustajärvi, riikka.mustajarvi(at)tuusula.fi, puh. 040-314 3445