Katu-ja liikennevalot

Tuusulan kunnan valaistuksen sekä liikennevalojen kunnossapito huoltourakoitsijat kilpailutetaan 4 vuoden välein. Tämän hetkinen valaistushuoltourakoitsija on Eltel Networks Oy. Liikennevalojen huoltourakoitsijana toimii Swarco oy.

Huomioittehan, että luistelukenttien, ulkoilreittien ja kuntoratojen valojen huolto ei kuulu katuvalojen huoltourakkaan. Niitä koskevat vikailmoitukset tulee lähettää kunnan palautejärjestelmän kautta. Lisätietoja asiasta löydätte kunnan sivujen ulkojäät ja pallokentät osiosta.

Valaistuksen kunnossapito

Valaistuksen kunnossapitoon kuuluu:

  • rikkinäisten valojen korjaus
  • puiden raivaus valaisimien ympäriltä

Huomioittehan, että valaistuksen huoltokierrokset suoritetaan 8 viikon välein, yksittäisiä valaisimia ei korjata huoltokierroksen ulkopuolella. Huoltokierrosaikataulu

Vikailmoitukset

Katuvalaistukseen ja liikennevaloihin liittyvät yhteystiedot Tuusulan alueella:

Liikennevaloviat:

  • Sähköposti: helpdesk@swarco.fi

Katuvaloviat

Näihin yhteyksiin voidaan ilmoittaa kaikenlaiset kunnan alueella olevassa valaistuksessa sekä liikennevaloissa havaitut viat, rikkoontumiset ja häiriöt. Huom! Ilmoituksessa tulee mainita kunta, jonka alueella ilmoituksen kohde sijaitsee, katuosoite sekä vian laatu.

Kesäajan katuvalaistus

Tuusulan katuvalot sammutetaan vuosittain kesän ajaksi 6.5. - 28.7.

Mikäli valot palavat päivällä kyseessä on lähes aina käynnissä olevat huoltotyöt. Katuvaloja huolletaan 8 viikon välein, yksittäisiä sammuneita katuvaloja ei lähdetä korjaamaan huoltokierroksen ulkopuolella.