Katu-ja liikennevalot

Tuusulan kunnan valaistuksen sekä liikennevalojen kunnossapito huoltourakoitsijat kilpailutetaan 4 vuoden välein. Tämän hetkinen valaistushuoltourakoitsija on Eltel Networks Oy. Liikennevalojen huoltourakoitsijana toimii Swarco oy.

Huomioittehan, että luistelukenttien, ulkoilreittien ja kuntoratojen valojen huolto ei kuulu katuvalojen huoltourakkaan. Niitä koskevat vikailmoitukset tulee lähettää kunnan palautejärjestelmän kautta. Lisätietoja asiasta löydätte kunnan sivujen ulkojäät ja pallokentät osiosta.

Valaistuksen kunnossapito

Valaistuksen kunnossapitoon kuuluu:

  • rikkinäisten valojen korjaus
  • puiden raivaus valaisimien ympäriltä

Huomioittehan, että valaistuksen huoltokierrokset suoritetaan 8 viikon välein, yksittäisiä valaisimia ei korjata huoltokierroksen ulkopuolella. Huoltokierrosaikataulu

Vikailmoitukset

Katuvalaistukseen ja liikennevaloihin liittyvät yhteystiedot Tuusulan alueella:

Liikennevaloviat:

  • Sähköposti: helpdesk@swarco.fi

Katuvaloviat

Näihin yhteyksiin voidaan ilmoittaa kaikenlaiset kunnan alueella olevassa valaistuksessa sekä liikennevaloissa havaitut viat, rikkoontumiset ja häiriöt. Huom! Ilmoituksessa tulee mainita kunta, jonka alueella ilmoituksen kohde sijaitsee, katuosoite sekä vian laatu.

Kesäajan katuvalaistus

Tuusulan katuvalot palavat kesällä läpi yön 17.5.2018 lähtien

Tuusulan katuvalot on sammutettu vuosittain kesällä n. 3 kuukauden ajaksi (6.5. - 28.7.). Tekninen lautakunta päätti 15.5.2018 kokouksessa, että katuvalot pidetään jatkossa turvallisuussyistä päällä myös kesällä hämärän ja pimeän aikana.

Valojen kytkeytyminen päälle ja pois tapahtuu valoisuusanturin kautta  (hämäräkytkin). Mikäli valot palavat päivällä kyseessä on lähes aina käynnissä olevat huoltotyöt. Katuvaloja huolletaan 8 viikon välein, yksittäisiä sammuneita katuvaloja ei lähdetä korjaamaan huoltokierroksen ulkopuolella.