Alueellinen nuorisotyö

AJANKOHTAISTA

Joulun ajan aukiolot nuorisotiloilla

Tuusulan alueen nuorisotilat ovat kiinni 22.12. - 1.1. välisen ajan. Nuorisotilojen tarkemmat aikataulut löydät alueiden omilta some-kanavilta, seuraa ajantasaisinta tiedotusta sieltä! Mukavaa ja nautinnollista joulunaikaa ja lomaa! 

Hyvää syyskauden alkua nuoret ja tervetuloa Tuusulan nuorisotoimintaan mukaan!

Nuorisotilojen toiminta alkaa vkolla 36. Tsekkaa nuorisotilojen aukioloajat toimipisteet-välilehdeltä. Tule mukaan avoimeen toimintaan ja mukaviin nuorten iltoihin. Mitä tehtäis? Sinä päätät. 

Kesätervehdys!

Alueellisen nuorisotyön tiimi kiittää mahtavista Summer Power 2018 -kesätoiminnoista kaikkia tekijöitä ja mukana olleita! Nuorisotilat ja muu toiminta on hetken aikaa tauolla, tiloja siistitään ja toimintaa suunnitellaan sekä tovi lomaillaankin. Meidät tapaat jälleen elokuussa Metsäpirtin paintball-kentän kunnostustalkoissa ja yläkoulujen ryhmäytyksissä sekä Taiteiden yössä! Nuorisotilat aloittavat toimintansa vkolla 36. Leppoisaa kesää kaikille! 

Tuusulan vapaa-aikapalveluiden kesätoiminnat julkaistu!

Tarkemmat tiedot löydät linkin takaa kesä2018.

 

Tuusulan nuorisotyön lähtökohtana ovat nuorten elämään ja nuoruuteen liittyvät asiat. Tuusulassa nuoruus nähdään voimavarana ja nuoruus on luvallista, sekä sallittua. 

Alueellinen nuorisotyö tarjoaa nuorille turvallisia ja päihteettömiä toimintaympäristöjä, joissa nuoret voivat viettää vapaa-aikaa ystävien kanssa, sekä harrastaa itselleen mielekkäitä asioita. Alueellinen nuorisotyö järjestää toimintaa neljässä nuorisotilassa sekä tapahtumissa, tilaisuuksissa ja erilaisissa vapaa-ajan toiminnoissa. Hyrylän alueen nuorisotyöllä tavoitetaan myös nuoria, jotka eivät ole nuorisotilakävijöitä. Työtä tehdään muunmuassa alueen kouluilla, sekä vapaa-ajalla nuorten kanssa. Nuorisotilat ovat auki syyskuulta toukokuulle ja myös kesäkuussa järjestetään toimintaa.

Alueellinen nuorisotyö on Tuusulassa myös aktiivista yhdistystoimintaa ja tapahtumia. Tuusulan kunta tukee yhdistyksä ja yhteisöjä tarjoamalla tiloja, avustamalla toimintaa ja tapahtumien järjestämistä.

Tervetuloa mukaan oman yhteisösi kehittämistyöhön!