Alueellinen nuorisotyö

AJANKOHTAISTA

Nuorisotilat ovat avoinna

Koronavirustilanteesta johtuen nuorisotiloillamme edellytetään hyvää käsihygieniaa ja oikeita yskimistapoja, joiden toteuttamisessa henkilökuntamme ohjeistaa.

Lisäksi nuorisotiloille voidaan samanaikaisesti ottaa sisään tilakohtaisesti määrätty henkilömäärä.

Tuusulan alueellisen nuorisotyön Discord-kanavalle pääset liittymään osoitteessa https://discord.gg/s82gCye

Discord-kanava on auki tiistaisin klo 16:00-21:00 ja perjantaisin klo 18:30-21:00

Lisätietoa toiminta-ajoista, ajankohtaisista tapahtumista ja kaikesta muusta saat nuoriso-ohjaajiltamme ja seuraamalla Instagram-tilejämme.

Riihikallion Kertsi

Henri Kreen

040 314 2211

@rihankertsi

 

Lahelan Terttu

Aino Arnberg

040 314 4461

@nuorisotaloterttu

 

Jokelan Monari

Riko Salmi

040 314 3284

@jokelanmonari

 

Kellokosken Nuorkka

Sami Tiainen

040 314 4250

@kellokoskennuorkka

 

Hyrylän alue & Discord

Henna-Mari Vasara

040 314 2215

@hyrylanalueennuorisotyo

Tuusulan nuorisotyön lähtökohtana ovat nuorten elämään ja nuoruuteen liittyvät asiat. Tuusulassa nuoruus nähdään voimavarana ja nuoruus on luvallista, sekä sallittua. 

Alueellinen nuorisotyö tarjoaa nuorille turvallisia ja päihteettömiä toimintaympäristöjä, joissa nuoret voivat viettää vapaa-aikaa ystävien kanssa, sekä harrastaa itselleen mielekkäitä asioita. Alueellinen nuorisotyö järjestää toimintaa neljässä nuorisotilassa sekä tapahtumissa, tilaisuuksissa ja erilaisissa vapaa-ajan toiminnoissa. Hyrylän alueen nuorisotyöllä tavoitetaan myös nuoria, jotka eivät ole nuorisotilakävijöitä. Työtä tehdään muunmuassa alueen kouluilla, sekä vapaa-ajalla nuorten kanssa. Nuorisotilat ovat auki syyskuulta toukokuulle ja myös kesäkuussa järjestetään toimintaa.

Alueellinen nuorisotyö on Tuusulassa myös aktiivista yhdistystoimintaa ja tapahtumia. Tuusulan kunta tukee yhdistyksä ja yhteisöjä tarjoamalla tiloja, avustamalla toimintaa ja tapahtumien järjestämistä.

Tervetuloa mukaan oman yhteisösi kehittämistyöhön!