Alueellinen nuorisotyö

AJANKOHTAISTA

Tervetuloa Tuusulan Summer Power 2019 kesätoimintaan mukaan!

Kesätoimintakautemme alkaa 3.6. Summer Power -toimintoina nuorten lähipalveluna Tuusulassa. Katso kesätoimintapisteet ja toiminnot Summer Power -julisteesta ja tuu mukaan nuorten päihteettömään ja maksuttomaan vapaa-ajan toimintaan.

Nuorisotaloilla ja lähiympäristöissä on tarjolla mm. erilaisia pihatoimintoja ja lajikokeiluja sisätoimintojen (mm. Lanit Lahelan Tertussa) lisäksi. Luvassa myös retkipäivä Lintsille (hinta 25€, kts. lisätiedot julisteesta), perhepäivät Jokelassa ja Hyrylässä sekä vauhdikkaita paintball-iltoja Metsäpirtillä. Tapaat meidän ohjaajia myös jalkautumassa eri puolilla Tuusulaa.

Ps. Onnea kaikille koulunsa päättäneille ja kaikille hyvää kesää.

Tuusulan nuorisotyön lähtökohtana ovat nuorten elämään ja nuoruuteen liittyvät asiat. Tuusulassa nuoruus nähdään voimavarana ja nuoruus on luvallista, sekä sallittua. 

Alueellinen nuorisotyö tarjoaa nuorille turvallisia ja päihteettömiä toimintaympäristöjä, joissa nuoret voivat viettää vapaa-aikaa ystävien kanssa, sekä harrastaa itselleen mielekkäitä asioita. Alueellinen nuorisotyö järjestää toimintaa neljässä nuorisotilassa sekä tapahtumissa, tilaisuuksissa ja erilaisissa vapaa-ajan toiminnoissa. Hyrylän alueen nuorisotyöllä tavoitetaan myös nuoria, jotka eivät ole nuorisotilakävijöitä. Työtä tehdään muunmuassa alueen kouluilla, sekä vapaa-ajalla nuorten kanssa. Nuorisotilat ovat auki syyskuulta toukokuulle ja myös kesäkuussa järjestetään toimintaa.

Alueellinen nuorisotyö on Tuusulassa myös aktiivista yhdistystoimintaa ja tapahtumia. Tuusulan kunta tukee yhdistyksä ja yhteisöjä tarjoamalla tiloja, avustamalla toimintaa ja tapahtumien järjestämistä.

Tervetuloa mukaan oman yhteisösi kehittämistyöhön!