Alueellinen nuorisotyö

AJANKOHTAISTA

Tuusulan nuorisotilat aloittavat toiminnan syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Tarkemmat aukioloajat löydät toimipisteet-välilehdeltä ja somen kautta. Nuorisotalot ovat avoinna yläkouluikäisille ja alle 18-vuotiaille nuorille. Kaikilla nuorisotiloilla on tarjolla toimintaa myös 5-6 –luokkalaisille, uutena starttaa 6-luokkalaisten avoin toiminta Kellokoskella. Nuorisotiloilla voit pelailla, hengailla ja viettää aikaa kavereiden kanssa turvallisessa ja päihteettömässä toiminnassa.  Tulemalla mukaan pääset vaikuttamaan järjestettävään toimintaan! Ideoita voi jättää myös nuortenideat.fi –verkkopalvelun kautta.

Tuusulan nuorisotyön lähtökohtana ovat nuorten elämään ja nuoruuteen liittyvät asiat. Tuusulassa nuoruus nähdään voimavarana ja nuoruus on luvallista, sekä sallittua. 

Alueellinen nuorisotyö tarjoaa nuorille turvallisia ja päihteettömiä toimintaympäristöjä, joissa nuoret voivat viettää vapaa-aikaa ystävien kanssa, sekä harrastaa itselleen mielekkäitä asioita. Alueellinen nuorisotyö järjestää toimintaa neljässä nuorisotilassa sekä tapahtumissa, tilaisuuksissa ja erilaisissa vapaa-ajan toiminnoissa. Hyrylän alueen nuorisotyöllä tavoitetaan myös nuoria, jotka eivät ole nuorisotilakävijöitä. Työtä tehdään muunmuassa alueen kouluilla, sekä vapaa-ajalla nuorten kanssa. Nuorisotilat ovat auki syyskuulta toukokuulle ja myös kesäkuussa järjestetään toimintaa.

Alueellinen nuorisotyö on Tuusulassa myös aktiivista yhdistystoimintaa ja tapahtumia. Tuusulan kunta tukee yhdistyksä ja yhteisöjä tarjoamalla tiloja, avustamalla toimintaa ja tapahtumien järjestämistä.

Tervetuloa mukaan oman yhteisösi kehittämistyöhön!