Alueellinen nuorisotyö

AJANKOHTAISTA

Nuorisotyön poikkeuskäytännöt 1.6. - 17.6.

 

Järjestämme toimintaa ulkona nuorisotilojen läheisyydessä maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Noudatamme kokoontumisrajoituksia (max. 50 henkilöä). Pieni tihku tai sade ei meitä pysäytä - päälle sään mukaiset vaatteet!

Kaikki 13-17-vuotiaat ovat tervetulleita ulkotoimintaamme!

 

Jos sää muuttuu liian rajuksi, siirrymme sisätiloihin. Poikkeustilanteesta johtuen, sisätiloissa voi olla ohjaajien lisäksi vain 15 nuorta/ilta. Jos paikalla on yli 15 henkilöä, arvomme 15 nuorisotilaan sisälle pääsevää nuorta.

Edellytämme kaikessa toiminnassamme omatoimista turvavälien kunnioitusta ja toteuttamista, hygieniaohjeistusten noudattamista ja oikeita yskintä- ja niistämistapoja. Pese kätesi aina sekä saapuessasi että ennen ja jälkeen tarvikkeiden käsittelyn.

Lisäksi yhdistämme kaikki Discord-kanavamme yhdeksi, yhteiseksi kanavaksi Tuusulan Alueellinen Nuorisotyö. Kanavalla on tuttuja ohjaajia Hyrylän alueen nuorisotyöstä ja vierailevia tähtiä nuorisotiloilta. Discord-kanavalle pääset liittymään osoitteessa https://discord.gg/s82gCye
Discord-kanavamme on auki myös heinäkuussa.

Lisätietoa toiminta-ajoista ja muusta saat nuoriso-ohjaajiltamme ja seuraamalla Instagram-tileillämme.

Riihikallion Kertsi

Henri Kreen

040 314 2211

@rihankertsi

 

Lahelan Terttu

Aino Arnberg

040 314 4461

@nuorisotaloterttu

 

Jokelan Monari

Riko Salmi

040 314 3284

Claudia Sulosaari

040 314 4465

@jokelanmonari

 

Kellokosken Nuorkka

Sami Tiainen

040 314 4250

@kellokoskennuorkka

 

Hyrylän alue & Discord

Henna-Mari Vasara

040 314 2215

@hyrylanalueennuorisotyo

Tuusulan nuorisotyön lähtökohtana ovat nuorten elämään ja nuoruuteen liittyvät asiat. Tuusulassa nuoruus nähdään voimavarana ja nuoruus on luvallista, sekä sallittua. 

Alueellinen nuorisotyö tarjoaa nuorille turvallisia ja päihteettömiä toimintaympäristöjä, joissa nuoret voivat viettää vapaa-aikaa ystävien kanssa, sekä harrastaa itselleen mielekkäitä asioita. Alueellinen nuorisotyö järjestää toimintaa neljässä nuorisotilassa sekä tapahtumissa, tilaisuuksissa ja erilaisissa vapaa-ajan toiminnoissa. Hyrylän alueen nuorisotyöllä tavoitetaan myös nuoria, jotka eivät ole nuorisotilakävijöitä. Työtä tehdään muunmuassa alueen kouluilla, sekä vapaa-ajalla nuorten kanssa. Nuorisotilat ovat auki syyskuulta toukokuulle ja myös kesäkuussa järjestetään toimintaa.

Alueellinen nuorisotyö on Tuusulassa myös aktiivista yhdistystoimintaa ja tapahtumia. Tuusulan kunta tukee yhdistyksä ja yhteisöjä tarjoamalla tiloja, avustamalla toimintaa ja tapahtumien järjestämistä.

Tervetuloa mukaan oman yhteisösi kehittämistyöhön!