Hyrylä

Varuskuntahistoriastaan tunnettu Hyrylä on Tuusulan keskus. Se sijaitsee aivan pääkaupunkiseudun kupeessa ja vain lyhyen matkan päässä Suomen kansainvälisimmästä lentokentästä.

Hyrylästä löytyy monenlaisia asumismahdollisuuksia eri elämäntilanteissa oleville asukkaille, päiväkodit ja koulut sekä muut arkea sujuvoittavat palvelut.

Hyrylän kainaloon rakentuva Rykmentinpuisto on tulevaisuuden kyläkaupunki, jossa tiivis taajama ja luonto ovat rinnakkain sopusoinnussa. Asuntomessualueen välittömään läheisyyteen valmistuu maailman ensimmäinen hiilineutraali asuinalue, My Town! Tontteja löytyy myös esimerkiksi Anttilanrannan ja Lahelanpellon uusilta alueilta. Tarjolla on myös uudiskohteita, joihin pääsee parhaimmillaan muuttamaan heti.

Tuusulan Rantatien kulttuuri- ja luontokohteet ovat Hyrylässä lähellä. Tuusulanjärvi ja urheilukeskus tarjoavat monipuolisia liikunta- ja virkistysmahdollisuuksia niille, joiden sydän sykkii liikunnan iloa. Myös asukkaiden omalle toiminnalle ja kokoontumisille tarjotaan tiloja eri puolilla Hyrylää.

Hyrylän keskeisimmät kunnalliset palvelut löytyvät vasemmasta valikosta.

Ajankohtaista

29.9.2020 klo 17.40 Opisto suosittaa vahvasti kasvomaskien käyttöä Opiston ja muiden opetuspisteiden sisätiloissa.

15.9.2020 klo 8.00 Kirkes-verkkokirjaston uusi versio on julkaistu

10.9.2020 klo 8.00 Heinolanaukion katusuunnitelmaehdotus nähtäville

10.9.2020 klo 8.00 Tarulinnanpolun katusuunnitelmaehdotus nähtäville

8.9.2020 klo 8.00 Roskaton Tuusula -teemaviikko kutsuu asukkaat roskien keräämistalkoisiin 28.9.−4.10.

Lisää tiedotteita