Hyrylä

Varuskuntahistoriastaan tunnettu Hyrylä on Tuusulan keskus. Se sijaitsee aivan pääkaupunkiseudun kupeessa ja vain lyhyen matkan päässä Suomen kansainvälisimmästä lentokentästä.

Hyrylästä löytyy monenlaisia asumismahdollisuuksia eri elämäntilanteissa oleville asukkaille, päiväkodit ja koulut sekä muut arkea sujuvoittavat palvelut.

Hyrylän kainaloon rakentuva Rykmentinpuisto on tulevaisuuden kyläkaupunki, jossa tiivis taajama ja luonto ovat rinnakkain sopusoinnussa. Asuntomessualueen välittömään läheisyyteen valmistuu maailman ensimmäinen hiilineutraali asuinalue, My Town! Tontteja löytyy myös esimerkiksi Anttilanrannan ja Lahelanpellon uusilta alueilta. Tarjolla on myös uudiskohteita, joihin pääsee parhaimmillaan muuttamaan heti.

Tuusulan Rantatien kulttuuri- ja luontokohteet ovat Hyrylässä lähellä. Tuusulanjärvi ja urheilukeskus tarjoavat monipuolisia liikunta- ja virkistysmahdollisuuksia niille, joiden sydän sykkii liikunnan iloa. Myös asukkaiden omalle toiminnalle ja kokoontumisille tarjotaan tiloja eri puolilla Hyrylää.

Hyrylän keskeisimmät kunnalliset palvelut löytyvät vasemmasta valikosta.

Ajankohtaista

9.9.2021 klo 7.55 Kellokosken kirjaston remontti on valmis – kirjasto avataan 16.9.

8.9.2021 klo 13.15 Kotorannankujalla puun kaatoa viikolla 37

24.8.2021 klo 10.20 Rakennusvalvonnassa lupakäsittelyssä ruuhkaa

19.8.2021 klo 8.00 Rykmentinpuiston työpaikka-alueen katusuunnitelmaehdotus nähtäville

18.8.2021 klo 14.45 Tykkitien ja Rykmentintien eteläosan rakentaminen alkaa syyskuussa 2021

Lisää tiedotteita