Hyrylä

Varuskuntahistoriastaan tunnettu Hyrylä on Tuusulan keskus. Se sijaitsee aivan pääkaupunkiseudun kupeessa ja vain lyhyen matkan päässä Suomen kansainvälisimmästä lentokentästä.

Hyrylästä löytyy monenlaisia asumismahdollisuuksia eri elämäntilanteissa oleville asukkaille, päiväkodit ja koulut sekä muut arkea sujuvoittavat palvelut.

Hyrylän kainaloon rakentuva Rykmentinpuisto on tulevaisuuden kyläkaupunki, jossa tiivis taajama ja luonto ovat rinnakkain sopusoinnussa. Asuntomessualueen välittömään läheisyyteen valmistuu maailman ensimmäinen hiilineutraali asuinalue, My Town! Tontteja löytyy myös esimerkiksi Anttilanrannan ja Lahelanpellon uusilta alueilta. Tarjolla on myös uudiskohteita, joihin pääsee parhaimmillaan muuttamaan heti.

Tuusulan Rantatien kulttuuri- ja luontokohteet ovat Hyrylässä lähellä. Tuusulanjärvi ja urheilukeskus tarjoavat monipuolisia liikunta- ja virkistysmahdollisuuksia niille, joiden sydän sykkii liikunnan iloa. Myös asukkaiden omalle toiminnalle ja kokoontumisille tarjotaan tiloja eri puolilla Hyrylää.

Hyrylän keskeisimmät kunnalliset palvelut löytyvät vasemmasta valikosta.

Ajankohtaista

1.8.2021 klo 7.45 Tuusulanjoentien sillan korjaustyöt alkavat, silta pois käytöstä 2.8.2021 alkaen

8.7.2021 klo 9.05 Pellavamäentien saneeraus välillä Kauriinpolku-Sotkantie, työmaa alkaa heinäkuussa

29.6.2021 klo 14.45 Koronasuosituksia päivitetty – kirjastossa asioidaan yhä mahdollisimman väljästi

24.6.2021 klo 7.30 Häriskiven kaava-alueen katusuunnitelmaehdotus

23.6.2021 klo 8.45 Opiston syksyn ohjelma on luettavissa netissä. Opinto-ohjelma jaetaan talouksiin 28.7. Ilmoittautumiset alkavat 17.8.21 klo 13.00.

Lisää tiedotteita