Tule töihin Tuusulaan

Tuusulan kunnassa työskentelee 1 600 kuntatyön ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.

Näiltä sivuilta löydät kunnassa avoinna olevat työpaikat. Työpaikkahakemus lähetetään sähköisesti kunkin työpaikkailmoituksen alaosasta löytyvästä linkistä. Hakemukseen kannattaa liittää myös ansioluettelo.

Toivotamme tervetulleiksi myös päivähoitopalvelujen ja opetuspalvelujen sijaisuuksista kiinnostuneet. Päivähoidon sijaispalvelun kautta voi hakeutua sijaiseksi päiväkoteihin ja kerhoihin. Opetuksen sijaispalvelu välittää sijaisia opettajien ja koulunkäynninohjaajien lyhyisiin sijaisuuksiin. Sijaisiksi hakeutuvat haastatellaan ja sen jälkeen sijaisvälitys toimii sähköisen kalenterin ja tekstiviestien välityksellä.

Jos juuri nyt ei ole avoinna sinua kiinnostavaa työpaikkaa, voit jättää meille avoimen työhakemuksen. Avoimella työhakemuksella voit hakea myös oppisopimuspaikkaa, harjoittelupaikkaa tai ilmoittautua opinnäytetyön tekijäksi (kirjaa hakemukseesi tällöin tarkemmin toiveesi työtehtävästä).

Avoimet työpaikat

Sivistystoimialueen avoimet työpaikat

Yhteisten palvelujen toimialueen, kasvun ja ympäristön toimialueen, Tuusulan Veden sekä Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy:n avoimet työpaikat

Hoitotyön lyhytaikaiset sijaisuudet

Päivähoidon sijaispalvelu

Opetuksen sijaispalvelu

Avoin työhakemus