Jokelan yläasteen ja lukion vanhempainkerho ry

Jokelan koulukeskuksessa toimii vanhempainkerho, jonka jäseniä ovat kaikki koulun oppilaiden huoltajat. Vanhempien muodostaman yhdistyksen päätehtävä on toimia linkkinä kotien ja koulun välillä. Yhdistyksen jäsenenä vanhemmat voivat vaikuttaa koulun asioihin ja osallistua erilaisiin tapahtumiin.

Yhdistyksen toimintaa suunnittelee ja koordinoi johtokunta, jonka yhdistyksen vuosikokous valitsee syksyisin. Opettajat nimeävät johtokuntaan oman edustajansa.

Tietoa yhdistyksen tehtävistä ja toiminnasta välitetään toimintavuonna tiedotteilla Wilman kautta sekä myös Facebook-ryhmässä, johon on tervetulleita mukaan kaikki Jokelan koulukeskusta käyvien lasten vanhemmat. Tervetuloa siis mukaan keskustelemaan Jokelan koulukeskuksen vanhemmat-ryhmään!

Tällä toimintakaudella vanhempainyhdistys mm. jatkoi jo perinteeksi muodostuneessa raporttiremontissa menestyneiden luokkien palkitsemista. Vanhempainyhdistys oli myös mukana Jokelan järjestöjen joulu- sekä kevätmarkkinoilla. Lisäksi yhdistys osallistuu niin ikään perinteisten 9.-luokkalaisten juhlien järjestelyihin ja tarjoiluihin. Ensi toimintakausi jatkuu samansuuntaisissa merkeissä.

Uusi johtokunta valitaan aina syksyllä yhdistyksen vuosikokouksessa. Vuosikokoukseen tulee kutsu Wilman kautta.

Tervetuloa silloin mukaan antoisaan toimintaan!

 

Ota yhteyttä: eija.kirikal@gmail.com