Varhaiskasvatuspalveluiden sähköinen asiointi

Ajankohtaista

Huoltajien Daisy Net -palvelu on siirtynyt 5.5.2017 uuteen osoitteeseen https://tuusula.daisynet.fi.

Lue lisää tiedotteesta.

Sinulla on mahdollisuus käyttää varhaiskasvatukseen liittyvässä asioinnissa sähköisiä palveluja. Palveluja kehitetään parhaillaan.

Alta löydät linkit, joiden kautta pääset käyttämään palvelua.

Kunnallisen varhaiskasvatuspaikan hakeminen

Varhaiskasvatushakemus:
https://tuusula.daisynet.fi/eDaisy (eDaisy)

Huomaathan, että eDaisyn käyttäminen edellyttää käyttäjän vahvaa tunnistamista. Tunnistautuminen tapahtuu Suomi.fi palvelun kautta pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Vuonna 2011 syntyneille lapsille järjestetään maksutonta esiopetusta toimintakaudella 2017–2018. Keskitetty ilmoittautuminen toteutettiin 18.1.–6.2.2017 välisenä aikana. Ilmoittautumislinkki on käytettävissä myös keskitetyn ilmoittautumisajan jälkeen.

Ilmoittautuminen:
https://tuusula.daisynet.fi/eDaisy (eDaisy)

Huomaathan, että eDaisyn käyttäminen edellyttää käyttäjän vahvaa tunnistamista. Tunnistautuminen tapahtuu Suomi.fi palvelun kautta pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Huomioi seuraavat asiat ilmoittautumislomakkeen täyttämisen yhteydessä:

  • Jos olet ilmoittamassa lastasi kunnalliseen päiväkotiin tai koulun esiopetusryhmään, valitse ilmoittautumislomakkeelta Alue (esim. Hyrylä) ja toivottu esiopetuspaikka.
  • Jos olet ilmoittamassa lastasi yksityisen päiväkodin esiopetukseen, valitse lomakkeelta alueeksi Yksityiset ja toivottu esiopetuspaikka.
  • Esiopetus alkaa 10.8.2017 toimintakautena 2017-2018. Voit merkitä ao. päivämäärän esiopetuksen aloituspäiväksi.

Huom. Jos haet lapsellasi esiopetuspaikkaa kuluvalle lukuvuodelle 2016–2017, käytäthän edellä mainittua ilmoittautumislinkkiä.

Yksityisen hoidon tuen kuntalisän hakeminen

Kuntalisähakemus:
Yksityisen hoidon tuen kuntalisähakemus (tulostettava lomake)

Lisätietoja:
Yksityinen perhepäivähoito ja kotiin palkatut hoitajat: Paula Tuulaniemi
Yksityinen päiväkoti ja ryhmäperhepäivähoito: Vesa Joronen

Sähköinen hakemus on toistaiseksi pois käytöstä.

Huomaathan, että sähköisen asiointipalvelun käyttö edellyttää käyttäjän vahvaa tunnistamista. Käyttäjän tulee tällöin varmentaa identiteettinsä käyttämällä tunnistautumisessa kansalaisen tunnistus- ja maksamispalvelua eli Vetumaa. Tunnistautua voi pankkitunnisteilla tai mobiilitunnistautumisella.

Daisy Net

Daisy Net on kunnallisessa varhaiskasvatuksessa käytössä oleva huoltajien ja varhaiskasvatuksen henkilöstön viestinnän väline:
https://tuusula.daisynet.fi

Palvelun käyttö edellyttää voimassa olevaa varhaiskasvatuksen asiakkuutta ja käyttäjän tunnistamista. Tunnistautua voi pankkitunnisteilla, mobiilitunnistautumisella tai käyttäjälle luoduilla tunnuksilla.

Kysymyksissäsi apuna

Paikan hakuun liittyvissä kysymyksissäsi voit kääntyä varhaiskasvatuksen palveluohjauksen puoleen:
Etelä-Tuusula p. 040 314 3361
Pohjois-Tuusula p. 040 314 3344
varhaiskasvatus.palveluohjaus@tuusula.fi

Tavoitat alueelliset palveluohjaajat parhaiten ma-to klo 9-10 ja klo 14-15 sekä pe klo 9-10. Jos et tavoita palveluohjaajaa, lähetäthän yhteydenottopyynnön sähköpostitse.

Sähköisen asioinnin ongelmatilanteissa

Mikäli sähköisten hakemuslomakkeiden täyttämisessä ilmenee ongelmia, niin tarkastathan koneesi Internet-selaimen. Hakemus toimii parhaiten seuraavien selainten tuoreimmilla versioilla: Chrome, Mozilla Firefox ja Safari.

Mikäli hakemuksen täyttäminen ei onnistu tai lähettämisessä ilmenee virheilmoitus, voit kääntyä varhaiskasvatusyksikön johtaja Pirjo Lehtosen p. 040 314 4834 tai varhaiskasvatuksen ohjaaja Vesa Jorosen p. 040 314 3330 puoleen