• Kestävä tulevaisuus- teema 2022-2023

Hakeminen varhaiskasvatukseen

Sähköisen asioinnin linkit

eDaisy https://tuusula.daisynet.fi/eDaisy 

       DaisyFamily  

 

Varhaiskasvatukseen tulee hakea viimeistään  neljä kuukautta ennen tarvetta. Mikäli tarve ei ole ollut ennakoitavissa työllistymisestä tai opiskelusta johtuen, on paikkaa haettava välittömästi, kuitenkin kaksi viikkoa ennen tarvetta. Mikäli tarve on kiireellinen, ota puhelimitse tai sähköpostitse yhteyttä palveluohjaajaan ja tee varhaiskasvatushakemus sähköisesti eDaisyssa.

eDaisy

 eDaisy -sähköinen asiointi

eDaisy -sähköisen asioinnin kautta voit hoitaa 

  • Varhaiskasvatukseen hakemisen
  • Esiopetukseen ilmoittautumisen
  • Yksityisen hoidontuen sisarkorotuksen hakemisen
  • Tulotietojen ilmoittamisen
  • Irtisanomis- ja muutosilmoitukset

Varhaiskasvatuspaikkapäätösten tiedoksianto ja vastaanottaminen tapahtuu eDaisyn kautta. 


DaisyFamily

DaisyFamily on kunnallisessa varhaiskasvatuksessa huoltajien ja henkilöstön viestinnän väline. Sen käyttö edellyttää voimassa olevaa varhaiskasvatuksen asiakkuutta ja käyttäjän tunnistamista.  

DaisyFamilyssä huoltajat tekevät hoitoaikavaraukset, ilmoittavat lapsen poissaolot sekä lapsen ja huoltajien perustiedoissa tapahtuvat muutokset. Huoltajat pystyvät seuraamaan myös lasten hoitotuntien määrää reaaliaikaisesti. DaisyFamilystä löytyy myös päiväkodissa olevan lapsen varhaiskasvatussuunnitelma.

Lisätietoja

Huomioithan, että eDaisy ja DaisyFamily toimivat parhaiten seuraavien Internet-selainten uusimmilla versioilla: Chrome, Mozilla Firefox ja Safari.

DaisyFamilystä löytyy myös sovellus, joka on ladattavissa Play-kaupasta tai App-storesta maksutta. DaisyFamily sovellus kuva

 

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Varhaiskasvatuksen asiantuntijoihin p. 040 314 4834 tai p. 040 314 3330.

 

Päivitetty 1.8.2022