A
  • Lasten liikunta

Lasten liikunta

Lasten liikunta keväällä 2017

Ilmoittautuminen vapaille paikoille:

040 314 2222 tai ilmoittautumisohjelman kautta.

Kevätkausi alkaa viikolla 2. Ei ohjauksia viikolla 8.

Tuusulan liikuntapalvelut järjestää lapsille ja nuorille ohjattua liikuntaa. Ryhmiä on myös niille lapsille ja nuorille, joilla on vaikeuksia löytää liikuntaryhmää esim. liikuntarajoitteen tai kehitysvamman vuoksi. Ryhmät on tarkoitettu ensisijaisesti tuusulalaisille.

Ryhmän nimen edessä on ilmoittautumiskoodi.

Tiedustelut: Erityisliikunnan suunnittelija Sami Liehu p. 040 314 2222

Kesän 2017 uimakoulut löytyvät uinninopetus-sivulta

Kevään 2017 ohjelma

430K Sporttis-liikuntakerho, kausimaksu 18€

Tuusulan uimahallin alakerta, to klo 17.15-18.00. Viimeinen ohjaus 4.5. (ei ohjausta 13.4.) Monipuolista liikuntaa pienryhmässä 7-13 v. lapsille, joilla on vaikeuksia löytää liikuntaryhmää esim. liikuntarajoitteen tai kehitysvamman vuoksi. Sopii myös pyörätuolia käyttäville lapsille.

440K Sporttis-uintikerho, kausimaksu 18€ + uimahallin sisäänpääsymaksu.

Tuusulan uimahallin terapia-allas, la klo 17.30-18.15. Viimeinen kerta 22.4. (ei ohjausta 25.3. ja 15.4.). Lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat liikunta- tai kehitysvamman vuoksi oman avustajan vedessä.     

Lasten temppurata, maksuton

Tuusulan uimahallin alakerta, to klo 9.00-11.00. Viimeinen kerta 20.4. Liikuntarata ja mahdollisuus tutustua erilaisiin liikuntavälineisiin. Temppurata on suunnattu 1-5-vuotiaille ei päivähoidossa oleville tuusulalaisille lapsille ja heidän huoltajilleen. Lapset touhuavat vanhempien/huoltajien vastuulla. Rata on valvottu, mutta ohjausta ei järjestetä. Rattaiden vieminen hallin sisätiloihin, sekä ulkojalkineiden käyttö ja eväiden syöminen liikuntatilassa on kielletty! Temppurata on maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua. Toiminta järjestetään yhteistyössä Keski-uudenmaan Yleisurheilun ja Tuusulan liikuntapalveluiden kanssa.

HUOM! Unelmien liikuntapäivän extra-temppurata ke 10.5. klo 9-11 samassa paikassa!

LASTEN UINNINOPETUS 

Tuusulan liikuntapalvelut järjestää touko- kesäkuussa neljässä jaksossa uimakouluja tuusulalaisille lapsille. Opetuksen pääpainopiste on alkeisuimataidossa. Tarkemmat tiedot ensi kesän uimakouluista julkaistaan maaliskuussa 2017.

Koululaisten uinninopetusta annetaan lukuvuoden aikana 1., 3. ja 5. luokan oppilaille.

Muu uinninopetus 

Vauvauinnit Tuusulassa järjestää Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Uinninopetusta sekä uinnin tekniikkaopetusta järjestää Tuusulan Uimaseura.

Muu lasten liikunta

Lasten liikuntaa järjestävät seurat ja yhdistykset sekä Tuusulan seurakunta.