Holhoustoimen edunvalvontapalvelut

Holhoustoimen edunvalvontapalveluilla pyritään auttamaan henkilöitä, jotka eivät itse kykene huolehtimaan taloudellisista asioistaan. Tällainen henkilö voi saada tuekseen edunvalvojan, joka yhdessä hänen kanssaan tai hänen puolestaan huolehtii hänen asioistaan ja valvoo hänen etujaan. Edunvalvoja on tarpeen, kun esimerkiksi vaikea sairaus tai korkea ikä ovat heikentäneet kykyjä niin, ettei henkilö itse kykene valvomaan etujaan ja hoitamaan asioitaan.

Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiirin alueella Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Pornaisten ja Tuusulan holhoustoimen edunvalvontapalvelut tuotetaan Tuusulan kunnan organisaation osana toimivassa Holhoustoimen edunvalvontapalvelut -yksikössä.

Edunvalvontapalveluissa työskentelee viisi yleistä edunvalvojaa, viisi edunvalvontasihteeriä ja johtava yleinen edunvalvoja. 

Edunvalvonnan toimitilat sijaitsevat Hyrylässä osoitteessa Autoasemankatu 1, 2. krs., 04300 Tuusula. HUOM! Kirjeposti lähetetään osoitteella Tuusulan kunta, Edunvalvontapalvelut, PL 60, 04301 Tuusula.

Kaikkien edunvalvojien puhelinajat ovat ma, ti, to ja pe kello 9.00-11.00. Asiakastapaamiset ajanvarauksella.

Arto Nätkynmäki, johtava yleinen edunvalvoja

Raila Saarentaus, I yleinen edunvalvoja 
Mia Huotari, II yleinen edunvalvoja 
Piia Salmela, III yleinen edunvalvoja
Susanna Olkkonen, IV yleinen edunvalvoja  
Henri Lemettinen, V yleinen edunvalvoja
Tuula Kujamäki, laskentasihteeri 
Sari Kalajainen, edunvalvontasihteeri
Anja-Riitta Elolähde, edunvalvontasihteeri
Raija Huhtala, toimistosihteeri

Edunvalvojat voivat sopimuksen mukaan tavata asiakkaita myös toimialueen muissa kunnissa asioiden hoidon tätä edellyttäessä.

Meille voi lähettää myös sähköpostia osoitteella edunvalvonta.tuusula@tuusula.fi. Kehotamme meille lähetettävissä sähköpostiviesteissä käyttämään suojattua sähköpostia, mikäli viesti sisältää yksityisiä tietoja.

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuusula.fi. Voit käyttää tätä, jos olet varma oikeasta vastaanottajasta.

Pyrimme vastaamaan saamiimme sähköposteihin viimeistään viestin saapumista seuraavana toisena työpäivänä. Käytämme suojattua sähköpostiyhteyttä lähettäessämme salassapidettäviä tietoja.