Holhoustoimen edunvalvontapalvelut

Holhoustoimen edunvalvontapalveluilla pyritään auttamaan henkilöitä, jotka eivät itse kykene huolehtimaan taloudellisista asioistaan. Tällainen henkilö voi saada tuekseen edunvalvojan, joka yhdessä hänen kanssaan tai hänen puolestaan huolehtii hänen asioistaan ja valvoo hänen etujaan. Edunvalvoja on tarpeen, kun esimerkiksi vaikea sairaus tai korkea ikä ovat heikentäneet kykyjä niin, ettei henkilö itse kykene valvomaan etujaan ja hoitamaan asioitaan.

Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiirin alueella Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Pornaisten ja Tuusulan holhoustoimen edunvalvontapalvelut tuotetaan Tuusulan kunnan organisaation osana toimivassa Holhoustoimen edunvalvontapalvelut -yksikössä.

Edunvalvontapalveluissa työskentelee viisi yleistä edunvalvojaa, viisi edunvalvontasihteeriä ja johtava yleinen edunvalvoja. 

Edunvalvonnan toimitilat sijaitsevat Hyrylässä osoitteessa Autoasemankatu 1, 2. krs., 04300 Tuusula. Kaikkien edunvalvojien puhelinajat ovat ma, ti, to ja pe kello 9.00-11.00. Asiakastapaamiset ajanvarauksella.

Raila Saarentaus, I yleinen edunvalvoja 
Mia Huotari, II yleinen edunvalvoja 
Piia Salmela, III yleinen edunvalvoja
Susanna Olkkonen, IV yleinen edunvalvoja  
Henri Lemettinen, V yleinen edunvalvoja
Arto Nätkynmäki, johtava yleinen edunvalvoja
Tuula Kujamäki, laskentasihteeri 
Sari Kalajainen, edunvalvontasihteeri
Susan Kortman, edunvalvontasihteeri
Jenny Peltonen, edunvalvontasihteeri
Raija Huhtala, toimistosihteeri

Edunvalvojat voivat sopimuksen mukaan tavata asiakkaita myös toimialueen muissa kunnissa asioiden hoidon tätä edellyttäessä.