A

Työllisyydenhoidon tehtävänä Tuusulassa on vaikuttaa pitkäaikaistyöttömyyden kasvuun ennaltaehkäisevästi, auttaa alueen työnantajien työvoimatarpeiden ja työttömien työnhakijoiden kohtaamista ja luoda urapolkuja tai työllistymisen edellytyksiä tukea tarvitseville kuntalaisille. Työllisyydenhoitoa tehdään Tuusulan kunnassa sosiaalipalveluiden, nuorisotoimen ja elinkeinopalveluiden välisenä tiiviinä yhteistyönä.

Työnantaja saa työllisyysasiamieheltä neuvontaa liittyen työkokeiluihin, työllisyyshankkeisiin sekä palkkauksiin haettavista lisätuista. Palvelutarjontaan kuuluu

  • selvitysapu työnantajan mahdollisuudesta saada TE-toimiston myöntämää palkkatukea tai muuta taloudellista tukea työllistettäessä työtöntä työnhakijaa
  • kunnan myöntämien, palkkakuluihin liittyvien yritystukien koordinointi
  • työnantajien ja työkokeilua tai tuettua työtä etsivien tarpeiden yhteensovittaminen ja tuen tarjoaminen

Pitkäaikaistyötön työnhakija saa kohdennetua neuvontaa ja tukea työnhakuun ja uusien mahdollisuuksien etsintään yksilöllisen palveluohjauksen kautta.


Ota yhteyttä, mikäli tahdot kuulla lisää työllistämisen tuetuista vaihtoehdoista, kunnan tarjoamasta taloudellisesta tuesta tai yrityksesi voisi tarjota työkokeilupaikan sitä tarvitsevalle.

 

laura smolander pikkukuva2

Työllisyysasiamies Laura Smolander
puh. 040314 3050, etunimi.sukunimi@tuusula.fi