Avustukset

Tuusulan kunnassa avustuksia myöntävät kunnanhallitus sekä kasvatus- ja sivistyslautakunta, kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta ja tekninen lautakunta.
 
Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta:
 
Kunnanhallitus: 
 
Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustukset:
 
Tekninen lautakunta:
 
Lisäksi kunta tarjoaa kesätyöpaikkoja ja tukee nuorten työllistymistä yrityksille ja yhdistyksille myönnettävillä kesätyöseteleillä:
Nuorten kesätyöllistyminen Tuusulassa

Kunta myöntää myös vuosittain kunnassa toimiville yleishyödyllisille järjestöille vuokratukea vuokriin, joita järjestöt maksavat järjestötalojen käytöstä:
Yleishyödyllisten järjestötalojen vuokratuki

Avustusten ja vuokratukien lisäksi kunta tukee asukkaiden omaehtoista toimintaa kehittämisverkostoissa. Se myöntää kehittämisverkostoille toimintarahaa vuosittain.

Osallistuvaan budjetointiin (ideat, ehdotukset, äänestystulokset, toteutusseuranta) pääset tutustumaan sähköisellä osallistumisalustalla https://osallistu.tuusula.fi

Hakuajat

Avustushauista julkaistaan tiedot paikallislehdissä sekä kunnan viestintäkanavissa. Osa avustuksista tulee hakuun heti tammikuussa, suurin osa kevään aikana ja osa syksyllä.

Tavoitteena on, että avustusten hakeminen on selkeää ja läpinäkyvää ja, että avustusten avulla syntyy vaikuttavaa toimintaa kunnan elinvoiman ja kuntalaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi.