Timmi-tilavarausohjelma

Tilojen varaaminen

Kirjaudu Timmiin tai selaile kirjautumatta

Lisätietoja koulutilojen hakemisesta:

TuusInfo
Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula
Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi
Puh. 09 8718 3070

Näin varaat tiloja

Timmi tietosuojaseloste

Tuusulan kunnan tilojen varauksia ylläpidetään ja vuoroja haetaan pääsääntöisesti Timmi-tilavarausohjelmassa.

Rekisteröityminen käyttäjäksi

Haettaessa Timmissä ylläpidettävien tilojen käyttövuoroja, tulee hakijan rekisteröityä ohjelman käyttäjäksi. Tilavarausohjelmaan kirjaudutaan aina yksityishenkilönä ja käytössä on Suomi.fi -vahva tunnistautuminen. Ohjelmaan kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.  

Organisaation puolesta asiointi

Jos toimit yhdistyksen edustajana voit hakea käyttöoikeuksien laajennusta. Kirjaudu Timmiin sisään omilla tunnuksilla yksityishenkilönä. Valitse Timmin etusivulta --> vaihda asiakasrooli -->  Organisaation puolesta asiointi.
Valitse edustamasi organisaatio Timmin asiakasrekisteristä tai luo uusi antamalla pyydetyt tiedot. Kun tiedot on tallennettu tulee hakemus Timmiin ylläpitäjän hyväksyttäväksi ja hyväksynnästä tulee hakijalle vahvistussähköposti.

Rekisteröityvällä hakijalla tulee olla käytössään sähköpostiosoite. Käyttäessään Timmi-tilavarausohjelmaa käyttövuorojen hakemisessa hakija antaa suostumuksensa vuoropäätöksen sähköiseen tiedoksiantoon sähköpostitse.

Timmin toimivuus

Timmi-tilavarausohjelmisto toimii seuraavilla viimeisimmällä tai viimeisintä edeltävällä selainversiolla: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari ja Opera.

Jos käytössäsi on vanhempi selainversio, suosittelemme käyttämään rekisteröitymisessä ja varaushakemuksen teossa toista laitetta tai päivittämään selaimeen uudemman version ennen ohjelmiston käyttöä.

Muu hakutapa

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta sähköiseen hakemiseen, käytettävissä on vaihtoehtoisesti paperinen käyttöhakemus. Lisätietoja eri tilojen paperihakemuksista antaa TuusInfo.