Ilmoittautumiset

Syys- ja kevätlukukauden ilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa ma 13.8.18 klo 14.00  

-Netissä www.tuusula.fi/kansalaisopisto

-puhelimitse 020 692 010, käytössä vain 13.8.18 klo 14.00-18.00, muina aikoina
 numeroista 040 314 3415 ja 040 314 3418

-Toimistossa, Koskenmäenpolku 4, Hyrylän ostoskeskus 2. krs 04300 Tuusula

Ilmoittautumiset jatkuvat koko syyslukukauden ajan netissä, toimistossa tai puhelimitse. Huom! Sähköpostilla ei voi ilmoittautua. Syksyllä ilmoittaudutaan koko lukuvuodeksi.
Kevät- ja syyskausi laskutetaan erikseen. 

Mikäli et jatka kevätkaudella, ilmoita peruutuksesta opiston toimistoon viim. 20.12.18 mennessä p. 040 3143415, 040 3143418 tai sähköpostilla kansalaisopisto@tuusula.fi.

Muistathan ilmoittautua viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Vain riittävä opiskelijamäärä takaa kurssin käynnistymisen. Jos viikkoa ennen kurssin alkamista ei ole tarvittavaa opiskelijamäärää, niin opisto peruuttaa kurssin. Jos et mahdu haluamallesi kurssille, ilmoita itsesi varasijalle, voit saada peruutuspaikan.

Ilmoittautuminen on sitova. Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille kutsua tai muuta informaatiota ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut varapaikan. Huom! Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

 

 

 

Kurssimaksut ja laskutus

Kurssimaksu on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Syksyn ja kevään kurssit laskutetaan erikseen. Lasku lähetetään opiskelijan kotiosoitteeseen. Opiskelijat hankkivat tarvittavat kurssimateriaalit itse. Jos materiaalit sisältyvät kurssimaksuun tai ne voidaan hankkia yhteisesti, on se mainittu kurssin kohdalla.

 

Laskutukselle vaihtoehtoiset maksutavat:
1.
Smartum saldo, netti-ilmoittautumisen yhteydessä 2. Smartum mobiili 3. Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli 4. Edenred Virikeseteli 5. Edenred Virikemobiili, Muista ilmoittaa toimistoon, jos ole maksanut Edenren mobiililla! kansalaisopisto@tuusula.fi tai p. 040 314 3415, 040 314 3418 Kohdat 2-5  on hoidettava kansalaisopiston toimistossa mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen, ennen kurssimaksun laskuttamista. Jos kurssimaksu on jo laskutettu, sitä ei voi enää maksaa vaihtoehtoisilla tavoilla. Jos maksat osan kurssimaksusta Smartumilla tai Virikesetelillä, jäljelle jäävän osuuden on oltava vähintään 10 €.

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan kurssimaksun. Peruutus on aina tehtävä opiston toimistoon. Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ilmoittamatta ei ole peruutus.Jos peruutat tulosi kurssille viimeistään 10 vuorokautta ennen kurssin alkua, ei kurssimaksua peritä ja lasku perutaan. Sen jälkeen kurssimaksu on maksettava kokonaan.

Opisto voi peruuttaa suunnitellun kurssin viikkoa ennen kurssin alkamista, mikäli kurssille ei ole tarpeeksi osallistujia. Tällöin jo maksetut kurssimaksut palautetaan. Opisto voi jättää korvaamatta yhden opintokerran peruuntumisen, kun se johtuu opettajan sairauspoissaolosta.

 

Maksumuistutukset

Maksumuistutukset lähettää Intrum Justitia 14 päivää laskun eräpäivän jälkeen. Maksut tulee suorittaa maksumuistutuksen tiedoilla eräpäivään mennessä, muutoin ne siirtyvät perintään.

Alennukset

Tuusulalaiset työttömät saavat 50 % alennuksen kaikista kursseista. Työnhakijan on esitettävä todistus työttömyydestä mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen. Myöhästyneenä esitetty todistus ei oikeuta alennukseen. Tuusulalaiset eläkeläiset saavat 50 % alennuksen tietotekniikan kurssimaksuista.

Opintosetelikursseiksi merkityt kurssit ovat ilmaisia Tuusulalaisille eläkkeellä oleville tai senioriväestöön kuuluville. Senioriväestöllä tarkoitetaan 63 vuotta täyttäneitä. Eläkkeellä olevilla tarkoitetaan henkilöitä, jotka saavat kansan-, työ- tai sairaseläkettä eivätkä ole ansiotyössä. Poikkeuksena ovat opintosetelikursseiksi merkityt pilates-kurssit, joista em. ryhmät saavat 50% alennuksen.

  Todistukset

Opisto antaa pyydettäessä osallistumistodistuksen.

 

Vakuutukset ja vastuut

Kaikki opiskelijat ovat tapaturmavakuutettuja. Opisto ei vastaa käytävien naulakoihin tai pukuhuoneisiin jätetyistä vaatteista tai muista tavaroista.

 

Loma-ajat

Syysloma (vko 42) 15.-21.10.18 Itsenäisyyspäivä  6.12.18   Joululoma 22.12.18-6.1.19