• Ohjaamo

      Autoasemankatu 1, 2.kerros (Subwayn yläpuolella), 040 314 2221

Ohjaamo Tuusula

Ohjaamo Tuusula on alle 30-vuotiaille suunnattu maksuton palvelupiste. Ohjaamosta saat omaan tilanteeseesi sopivaa neuvontaa, ohjausta ja tukea. Koskipa asiasi urasuunnittelua, työllistymistä, kouluttautumista, elämänhallintaa, hyvinvointia, sosiaalisia suhteita, asumista tai talouden hallintaa, Ohjaamon työntekijät auttavat sinua eteenpäin. Ohjaamoon olet tervetullut omana itsenäsi, yksin, vanhempien tai kaverin kanssa, ajanvarauksella tai ilman.

Ohjaamossa on myös mahdollisuus tulostamiseen ja skannaamiseen.

 

TUUSULAN OHJAAMON PALVELUT:

 

Psykologipalvelut ja vertaistukiryhmät

Psykologin tapaamiset ovat selvitteleviä ja terapeuttisia keskustelutapaamisia, joilla pyritään yhdessä löytämään selvyyttä, selviytymiskeinoja ja helpotusta hankalaan tilanteeseen. Psykologin tapaamisista voi olla apua esimerkiksi silloin, kun tuntuu että omat voimat eivät riitä, ahdistuneisuus tai masennus aiheuttavat kärsimystä ja haittaavat elämää, sosiaaliset suhteet tai niiden puuttuminen kuormittavat, tai kun tuntuu, että elämä on jumissa eikä tiedä miten päästä eteenpäin. Psykologi myös ohjaa tarvittaessa sopivien mielenterveys- ja terapiapalveluiden piiriin. Tuusulan Ohjaamossa järjestetään myös mielenterveyttä ja -hyvinvointia tukevia ohjattuja vertaistukiryhmiä.

 

TE-palvelut

TE-palveluiden asiantuntijalta saa apua työnhakuun, koulutukseen sekä TE-toimiston asiakkuuteen ja työttömyysturvaan liittyvissä kysymyksissä. Ohjaamon TE-asiantuntija on tavattavissa tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. 

 

Ammatinvalinta- ja uraohjaus 

Ammatinvalinnan ja uraohjauksen psykologilta saa apua ja tukea koulutus- ja uravaihtoehtojen pohtimiseen. Ammatinvalinnanohjauksessa selvitetään yhdessä asiakkaan kanssa kiinnostuksenkohteita, vahvuuksia, edellytyksiä ja vaihtoehtoja koulutuksessa ja työelämässä. Ohjauksen tavoitteena on tukea ja auttaa asiakasta ratkaisujen tekemisessä. Ohjauksessa voidaan keskustelun lisäksi hyödyntää ammatinvalintatestejä ja kotitehtäviä. Ammatinvalinnanohjaukseen voi tulla vaikkei olisi TE-toimiston asiakkaana. Ammatinvalinnan ja uraohjauksen psykologi on tavattavissa ajanvarauksella.

 

Lisätietoa työntekijöistä löydät täältä

Ota yhteyttä

Avoinna (avoimet ovet): ti-to 13-15.30
Avoinna (varatut ajat & yhteydenotot): ma-pe 8-16
puhelin: 040 314 2221
sähköposti: ohjaamo@tuusula.fi
osoite: Autoasemankatu 1, 2. krs
Facebook: Ohjaamo Tuusula
Instagram: @ohjaamotuusula