• Haluatko harrastaa?

  • Vauva tulossa?

  • Kaipaatko apua perheelle?

  • Mitä nuorille Tuusulassa?

Perhepalvelut

Lapset          
Vanhemmat         
Nuoret          
Usein kysytyt kysymykset      
Yhteistyö

          Perhepalvelut tarjoaa sinulle apua ja tukea arjen eri tilanteisiin

Näiltä sivuiltamme löydät kaikki tuusulalaisille lapsille, nuorille ja perheille suunnatut palvelumme.

Voit tutustua palveluihimme joko valiten kohderyhmän (lapset, vanhemmat, nuoret), jota edustat tai valiten alta vihreistä laatikoista aihealueen, jonka tunnet koskettavan tällä hetkellä elämäntilannettasi.

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin, joista voit löytää vastauksen mieltäsi askarruttavaan kysymykseen. Yhteistyö-sivullamme kerromme sinulle lisää perhepalvelumallistamme ja yhteistyöverkostoistamme.

Etsitkö tietoa? Tutustu perhepalveluiden usein kysyttyihin kysymyksiin (UKK).
Teemme yhteistyötä erilaisissa verkostoissa palveluidemme kehittämiseksi.

Ajankohtaista

2.7.2024

Kesän jälkeen on mukava aloittaa uusi harrastus. Tule tutustumaan Tuusulan harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin elokuussa vietettäville harrastusmessuille. Messut tarjoavat erityisesti lapsille ja nuorille heidän toivomaansa tietoa Hyrylässä, Jokelassa ja Kellokoskella tarjolla olevista harrastuksista. 

2.7.2024
31.5.2024

Tuusulan koulujen kevätlukukausi päättyy lauantaina 1.6. ja ansaitun kesäloman viettoon siirtyy noin 5 060 perusopetuksen oppilasta ja 700 Tuusulan lukion opiskelijaa. Arkeen palataan syyslukukauden käynnistyessä keskiviikkona 7.8. 

31.5.2024
30.5.2024

Tuusulassa järjestetään lapsille ja nuorille maksutonta puistoruokailua kaikissa kuntakeskuksissa. Ruoka on tarjolla ulkotiloissa kesä-heinäkuussa arkipäivisin kello 11.30–12. Osallistujia ilostuttaa myös oheisohjelmana jongleeraustyöpajat ja kirjastopyörä.

30.5.2024

Tapahtumia ja toimintaa lapsille, nuorille ja perheille

Tukea lapsiperheiden arkeen

Jokaisessa perheessä nousee esiin erilaisia kysymyksiä ja tilanteita, joihin etsitään vastausta. Keusote on kerännyt perheitä varten hyödyllisiä ja luotettavia vinkkejä ja linkkejä lapsiperheen arjen tueksi.

Ideoita ja ehdotuksia sivujemme parantamiseksi

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja kehittämisehdotuksia perhepalvelut-sivujemme kehittämiseksi. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen viestinta@tuusula.fi.