• Haluatko harrastaa?

  • Vauva tulossa?

  • Kaipaatko apua perheelle?

  • Mitä nuorille Tuusulassa?

Perhepalvelut

Lapset          
Vanhemmat         
Nuoret          
Usein kysytyt kysymykset      
Yhteistyö

          Perhepalvelut tarjoaa sinulle apua ja tukea arjen eri tilanteisiin

Näiltä sivuiltamme löydät kaikki tuusulalaisille lapsille, nuorille ja perheille suunnatut palvelumme.

Voit tutustua palveluihimme joko valiten kohderyhmän (lapset, vanhemmat, nuoret), jota edustat tai valiten alta vihreistä laatikoista aihealueen, jonka tunnet koskettavan tällä hetkellä elämäntilannettasi.

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin, joista voit löytää vastauksen mieltäsi askarruttavaan kysymykseen. Yhteistyö-sivullamme kerromme sinulle lisää perhepalvelumallistamme ja yhteistyöverkostoistamme.

Etsitkö tietoa? Tutustu perhepalveluiden usein kysyttyihin kysymyksiin (UKK).
Teemme yhteistyötä erilaisissa verkostoissa palveluidemme kehittämiseksi.

Ajankohtaista

25.5.2023

Tuusulan koulujen oppilaskuntien hallitukset kokoontuivat keskustelemaan yhteisen pöydän äärelle ajankohtaisista lasten ja nuorten asioista. 9.5.2023 toteutunut tapaaminen oli myös ensimmäinen ja tärkeä askel Tuusulan Lapsiystävällinen kunta -mallin alkukartoituksen tiellä. Tuusula haluaa tarjota lapsille ja nuorille hyvän elämän, jossa heidän äänensä tulee kuuluville. 

25.5.2023
24.5.2023

Tuusulan kunta järjestää kesällä 2023 puistoruokailua kaikissa kuntakeskuksissa. Puistoruokailu on tarkoitettu kaikille alle 18-vuotiaille tuusulalaisille lapsille ja nuorille, ja ruoka on tarjolla maksutta ulkotiloissa kesä- ja heinäkuussa arkipäivisin kello 12–12.30. Ruokailun lisäksi on tiedossa mukavaa oheisohjelmaa.

24.5.2023
23.5.2023

Tuusulassa toteutettiin maaliskuussa 2023 perusopetuksen laadun huoltajakysely kaikissa peruskouluissa. Huoltajien antama yleisarvosana perusopetuksen laadulle oli kouluarvosanalla 8,4.

23.5.2023

Tapahtumia lapsille ja perheille

Tukea lapsiperheiden arkeen

Jokaisessa perheessä nousee esiin erilaisia kysymyksiä ja tilanteita, joihin etsitään vastausta. Keusote on kerännyt perheitä varten hyödyllisiä ja luotettavia vinkkejä ja linkkejä lapsiperheen arjen tueksi.

Ideoita ja ehdotuksia sivujemme parantamiseksi

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja kehittämisehdotuksia perhepalvelut-sivujemme kehittämiseksi. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen viestinta@tuusula.fi.