Tapahtumatilat

Monio tarjoaa puitteet monenlaisille tapahtumille ja esimerkiksi näyttelyille. Varattavissa olevat tilat on lueteltu alla. Monion tilojen käytöstä ja vuokraamisesta vastaa Tuusulan kunta. 

Tärkeää tietoa ennen tilojen vuokraamista.

Tutustu ohjeisiin tapahtuman järjestäjälle.

19. itsenaisyyspaivan-juhla-7

3. luokkalaisten itsenäisyyspäivän juhlat 2023. Kuva: Kalle Särkkä

Kartano-sali

Kartano-salia voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Varaukset onnistuvat tilavarausjärjestelmä Timmissä.

Kartano-salin vuokrahinnat ovat yhtenäiset muiden Tuusulan kunnan koulujen liikuntatilojen kanssa, katso hinnat.

Kartano-salissa on 342 paikkainen teleskooppikatsomo. Irtotuoleilla katsomokapasiteettia on 417. Katsomon avaustarve on ilmoitettava tilauksen yhteydessä lisätiedot-kohtaan. Katsomon avaukseen tulee varata vähintään kaksi tuntia aikaa. Katsomon avauksen kustannukset ovat 200 €. Salissa saa olla maksimissaan 569 henkilöä kerralla.

Kartano-salin lattiamateriaali on pehmeää mattoa. Salissa on lattiatasossa oleva lava-alue, jonka koko on 60 neliötä eli 6 x 10 metriä. Lava-alueen lattiamateriaali on mustaa puuta. Korotettu näyttämö vuokrataan tilaisuuksiin erikseen. 6 x 4 metriä olevan lavan vuokra- ja kuljetuskustannukset ovat 450 €.

Pukuhuonetilat ja muut tilat

Mikäli tarvitsette varauksen yhteydessä pukuhuonetilaa, se varataan erikseen. Pukuhuonetila 108 soveltuu tähän tarkoitukseen parhaiten.

Jos tapahtumassanne on ruoka- tai kahvitarjoilua, varatkaa myös Tupa auditoriosyvennys (E100) käyttöönne.

Tutustu myös ohjeisiin tapahtuma järjestäjälle.

Riihi-sali

Riihi-salissa voi järjestää 176–227 henkilön tilaisuuksia. Kokonsa ja akustiikkansa ansiosta tila sopii esimerkiksi eksklusiivisten konserttien järjestämiseen. Riihi-salia annetaan vuokralle tapahtuma- ja tilannekohtaisesti. Tiedusteluita ottaa vastaan keskitetty asiakaspalvelu TuusInfo.

Otathan yhteyttä ajoissa, mielellään ainakin kaksi kuukautta ennen tilaisuutta. Tilavuokran lisäksi laskutamme hinnaston mukaiset laite- ja palveluvuokrat sekä mahdolliset henkilökunnan palkkakustannukset.

Mikäli tarvitsette varauksen yhteydessä pukuhuonetilaa, se varataan erikseen. Pukuhuonetila 107 soveltuu tähän tarkoitukseen parhaiten.

Riihi-salin vuokrahinnat:

 • 4. taso, yritykset: 500 € / 3 h, 1000 €/päivä
 • 3. taso, ei-tuusulalaiset yhdistykset: 300 € / 3 h, 700 €/päivä
 • 2. taso, tuusulalaiset yhdistykset ja sopimustoimijat: 200 € / 3 h, 400 €/päivä
 • 1. taso, kunnan oma: 100 € / 3 h, 150 €/päivä
  • kunnan työntekijä vastuussa tapahtumatuotannosta
  • kunnan työntekijä paikalla tapahtuma-aikana.

Lisäkustannukset Riihi-saliin

 • tekniikan käyttö 200 € + teknikon palkka
 • flyygeli 200 € + viritys erikseen.

Lisäkustannukset viikonloppuisin

 • Viikonloppuna aukiolohenkilökunnan palkkaus

16 Kalle Särkkä, Ohoi Creative (3)

Keskisen-Uudenmaan Musiikkiopiston konsertti Monion avajaisviikolla. Kuva: Kalle Särkkä

Pukuhuonetilat ja muut tilat

Mikäli tarvitsette varauksen yhteydessä pukuhuonetilaa, se varataan erikseen. Pukuhuonetila 107 soveltuu tähän tarkoitukseen parhaiten.

Jos tapahtumassanne on ruoka- tai kahvitarjoilua, varatkaa myös Tupa auditoriosyvennys (E100) käyttöönne.

Tutustu ohjeisiin tapahtuman järjestäjälle.

Galleria Monio

Galleria Monio on 99,5 m2:n kokoinen visuaalisten taiteiden näyttelytila, jossa on valmius vaijeriripustukseen, irtosermejä ja veistosalustoja. Galleriassa on vuoden aikana kolme näyttelyajanjaksoa, joihin on avoin haku kerran vuodessa. Muuna aikana galleria on talon toimijoiden käytössä. Näyttelyvalinnat tekee Tuusulan kulttuuripalvelut yhdessä Tuusulan kuvataidekoulun ja Tuusulan Opiston kanssa. Näyttelytilasta ei peritä vuokraa. Lisätiedot näyttelytilan hakemisesta löytyvät Gallerian verkkosivulta.

Monion Monttu

Monio-monttu (auditoriosyvennys) sijaitsee 1. kerroksessa kahvilan yhteydessä. Tila on avoin aulatilaan, joten järjestettävä tilaisuus oltava julkinen ja kaikille avoin. Tilasta löytyy projektori ja äänentoistolaitteet puhe- ja pieniin musiikkiesityksiin. Musiikkiesitysten äänentoisto tulee varmistaa erikseen tilaa varatessa. Kapasiteetti: Monio-montun portailla 76 istumapaikkaa ja kahvila-alueelle mahtuu noin 80 henkilöä (kahvila-alueelta näkörajoitteita).

Kokoontumistilat

Moniosta voi varata myös erilaisia kokoontumistiloja.