Tiedote uimakoululaisten huoltajille

Mitä mukaan?

- Uima-asu ja pyyhe

- Ponnari tai uimalakki pitkille hiuksille

- Tarvittaessa uimalasit ja laudeliina

- Emme suosittele sukellusmaskin käyttöä

Uimakoulutiedote huoltajille (YouTube)

- Lisätietoja 040 314 2222 tai 040 314 3496 tai 040 314 3495

Uimakoulu sisältää 5 oppituntia arkisin. Opetusaika altaalla on 30 min/kerta. 

Uimakoulun hinta on 21.70€. Maksu maksetaan uimahallin kassalle ensimmäisellä kerralla. Maksua vastaan lapsi saa uintirannekkeen, joka tulee aina leimata uimakouluun tullessa kulkuporttiin. Kun kaikki uintikerrat on käytetty, niin ranneke jää porttiin. Ranneke on voimassa 2 vuotta, jonka aikana voi käyttää käyttämättömät uintikerrat. Uimahalli ei vastaa hävinneistä rannekkeista. Mikäli ranneke katoaa, uudesta rannekkeesta veloitetaan 7,50€ rannekemaksu ja tähän toimenpiteeseen tarvitsemme kuitin uimakoulumaksusta.

Uimahallilla käytämme ryhmäpukuhuoneita, tytöt tyttöjen ja pojat poikien pukuhuonetta riippumatta huoltajan sukupuolesta. (Varhaistaitoryhmät käyttävät yleisiä pukutiloja, katso ohje!). Rannekkeella pääsee kulkemaan ryhmäpukuhuoneisiin. Ryhmäpukuhuoneita ei käytä muut uimahallin asiakkaat. Ryhmäpukuhuoneissa lapset ovat vanhempien vastuulla. Uimaopettaja tulee hakemaan oppilaat ryhmäpukuhuoneiden pesutiloista. Opetusaltaalle siirrytään ryhmänä uimaopettajan johdolla. Pätee myös silloin, jos huoltaja on itse uimassa uimakoulun ajan. Jos oppilas on myöhässä, niin huoltaja toimittaa oppilaan opetusaltaalle. Opetuksen jälkeen oppilaat palautetaan ryhmäpukuhuoneiden pesutiloihin, jossa huoltajan on oltava vastassa. Suihku- ja allastiloissa ei saa käyttää ulkojalkineita. Ryhmäpukuhuoneista löytyy kenkäsuojia. Lapsella on oikeus toimia ryhmäpukutiloissa myös omatoimisesti, mikäli saamme huoltajalta kirjallisen luvan näin toimia. Lupalappuja saa uimahallin kassalta.

Poissaolosta ilmoitetaan uimaopettajalle. Toivomme myös, että lapsen mahdollisista sairauksista ja lääkityksestä ilmoitetaan uimaopettajille. Uimaopettajille voi jättää viestin numeroon 040 314 3496.

Uimakoulun tavoitteena on oppia toimimaan itsenäisesti ja luontaisesti vedessä. Tunneilla ei käytetä kellukkeita. Uimaopettajina toimivat uimahallin liikunnanohjaajat. Työvuoroista johtuen uimakoulussa ei ole välttämättä sama opettaja koko uimakoulun ajan.

Uimakoulun päätyttyä oppilaille annetaan uintikirja, mutta emme kirjaa uintikirjaan uintisuorituksia, ja emmekä jaa uintimerkkejä. 

Tervetuloa uimaan!