• Kestävä tulevaisuus- teema 2022-2023

Päiväkodit

Tuusulassa on kunnallisia ja yksityisiä päiväkoteja sekä yksityinen ryhmäperhepäiväkoti. Päiväkodeissa on erilaisia ryhmiä alle kouluikäisille lapsille.

Kunnallisissa päiväkodeissa järjestetään varhaiskasvatusta maanantaista perjantaihin  klo 6-18 välisenä aikana lasten varhaiskasvatuksen tarpeiden mukaan. Lapsen varhaiskasvatusajasta tehdään etukäteen kirjallinen sopimus päiväkodin johtajan kanssa.

Iltahoitoa klo 22 saakka maanantaista perjantaihin järjestetään Notkopuiston ja Roinilan päiväkodeissa sekä Vuoropäiväkoti Mainingissa.

Ympärivuorokautista varhaiskasvatusta järjestetään  Vuoropäiväkoti Mainingissa ja Notkopuiston päiväkodissa. Iltahoito ja ympärivuorokautinen varhaiskasvatus järjestetään huoltajien työstä ja opiskelusta johtuvista syistä. Vuorohoitoa hakiessa molempien huoltajien tulee liittää hakemukseen työnantajan tai koulutuspaikan todistus ilta- ja vuorohoidon tarpeesta.

Ruotsinkielistä varhaiskasvatusta on Tuusulassa Kievarin päiväkodissa ja Keravalla yksityisessä päiväkodissa Trollebossa. Englanninkielistä varhaiskasvatusta on Keravalla päiväkoti Kiddy Housessa ja saksankielistä päiväkoti Spielhausissa.

Kievarin päiväkodissa järjestetään kielisuihkua. Tutustu kielisuihkun esitteeseen.

 

 

Päivitetty 18.11.2022