Huoltajille

TOISSIJAISEN KOULUPAIKAN ANOMUS HYÖKKÄLÄN KOULUUN (PDF)


Loma-anomukset Wilman kautta

Lyhyen loman anomus (1 - 3 päivää) luokanopettajalle tai luokanvalvojalle
Pitkän loman (yli 3 päivää) anomus rehtorille

Tuusulan koulut ottivat 1.2.2017 käyttöön uuden Wilman toiminnon. Tällöin huoltajille avautuvat lomakkeet, joilla voidaan anoa oppilaiden lomia. Lomakkeita on kaksi:

  • Loma-anomus, rehtorille (yli 3 päivää)
  • Loma-anomus, opettajalle (alle 4 päivää)

Pitkät, yli kolmen koulupäivän mittaiset lomat anotaan oman koulun rehtorilta. Lyhyet kolme koulupäivää tai sen alle kestävät lomat haetaan alakoulussa luokanopettajalta ja yläkoulussa luokanvalvojalta.  Loma-anomusten päätökset julkaistaan suoraan Wilmassa ja ne näkyvät Wilman kautta sekä huoltajille, oppilaille että oppilasta opettaville opettajille. Myönnetyn loman aiheuttamat poissaolot kirjautuvat Wilmaan oppilaan selvitettyinä poissaoloina automaattisesti loma-anomuksen hyväksyjän toimesta.

Hakemukset ja päätökset löytyvät Wilman aloitussivun yläreunan sinisestä valintapalkista, joko suoraan palkin valikosta tai viimeisenä oikealla olevasta Menu-kuvakkeesta aukeavasta valintalistasta. Auenneessa ikkunassa näkyvät voimassa olevat hakemukset ja tehdyt päätökset. Uusi hakemus aukeaa ikkunan oikeassa yläreunassa olevan ’ Tee uusi hakemus’ –linkin kautta. Lomahakemuksen pakollisesti täytettävät kentät ovat:

  • Poissaolo alkaa
  • Poissaolo päättyy
  • Poissaolon syy
  • Lomakkeen täyttäjä

Terveyden- tai sairaudenhoitoon liittyviä poissaoloja ei tarvitse eritellä tarkemmin, riittää että huoltaja ilmoittaa poissaolon syyksi esim. ’Terveydenhoitoon liittyvä syy’.

Kun rehtori tai luokanopettaja/luokanvalvoja on käsitellyt hakemuksen, päätös tulee näkyviin tämän saman ’Hakemukset ja päätökset’ toiminnon kautta. Erillistä ilmoitusta loman myöntämisestä ei huoltajille lähetetä.

MUISTA KERTOA OPETTAJILLE POISSAOLOISTA.