Ajankohtaiset

Tuusulan kunnan työllisyyspalveluilla avoimet ovet

Tuusulan työllisyyspalveluissa on avoimet ovet kerran kuussa. Avoimilla ovilla voit tulla tapaamaan meitä ja kuulemaan palveluistamme. Voit myös samalla saada neuvontaa työnantajan mahdollisuudesta saada TE-toimiston myöntämää palkkatukea tai muuta taloudellista tukea työllistettäessä työtöntä työnhakijaa sekä apua kunnan myöntämien, palkkakuluihin liittyvien yritystukien koordinointiin. Tarjoamme tukea myös työnantajien ja työkokeilua tai tuettua työtä etsivien tarpeiden yhteensovittamiseen.

Avoimet ovet järjestetään nuorten aikuisten palveluiden tiloissa (Autoasemankatu 1, K-Supermarket Hyrrän rakennus, 2 kerros). 

Avointen ovien päivät 17.4.2024, 15.5.2024, 12.6.2024 keskiviikkoisin klo 13.00-15.00.

Käynti avoimilla ovilla ei sido sinua mihinkään.

 

 

Tuusula tarjoaa tukea Ukrainasta paenneiden työllistymiseen

19.04.2022 klo 14.00

Tuusulan kunta myöntää Ukrainasta paenneille ja tilapäistä suojelua saaville Tuusulassa majoittuvalle 15–20-vuotiaille nuorille kesätyöseteleitä ja aikuisille työllistämisen kuntalisää työllistymisen mahdollistamiseksi.

15–20-vuotiaan ukrainalaisnuoren työllistäminen kesätyösetelillä
Voit hakea Ukrainasta tulleelle, tilapäistä suojelua saavalle Tuusulassa majoittuvalle 15–20-vuotiaalle nuorelle kesätyöseteliä. Kesätyöseteliä haettaessa tulee ottaa huomioon, että nuori tulee voida tunnistaa henkilötunnuksen ja oleskelulupakortin perusteella. Kotimajoituksessa olevien nuorten kohdalla tarvitaan majoituspaikan varmistamiseen myös kotimajoittajan tiedot.

Lisätietoja nuorten kesätyöseteleistä: www.tuusula.fi/kesatyoseteli

 

Aikuisten työllistämistä tuetaan työllistämisen kuntalisällä

Ukrainasta sota paenneiden aikuisten työllistymistä tuetaan Tuusulassa työllistämisen kuntalisällä. Tuen suuruus on korkeintaan 300e/kk ja sitä voidaan myöntää harkinnan perusteella 1–10 kuukauden ajaksi yhtä työsuhdetta kohden. Tuen myöntäminen ei ole sidottu TE-toimiston asiakkuuteen. Tukea voidaan myöntää osa-aikaiseen, tarvittaessa töihin kutsuttavaan ja tilapäiseen työhön. Työsopimuksen tulee noudattaa kaikilta osin käytössä olevaa työehtosopimusta tai työsopimuslainsäädäntöä.

Lisätietoja työllistämisen kuntalisästä osoitteessa www.tuusula.fi/tyollistamisenkuntalisa tai sähköpostitse tyollisyyspalvelut@tuusula.fi.