Yritysneuvonta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke

Keukelta asiantuntevaa yritysneuvontaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville.

Oletko perustamassa yritystä? Onko sinulla idea tai jopa jo liiketoimintasuunnitelma? Meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa ja sparrausta. Voit tulla keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, vaikka sinulla olisi vasta pelkkä ajatus tai idean alku. Keuke tarjoaa maksutonta neuvontapalvelua omaa yritystoimintaa harkitseville henkilöille joko uuden perustettavan yrityksen tai vaihtoehtoisesti jatkettavan yrityksen asioiden selvittelyyn liittyvissä asioissa.

Miltä näyttää tulevaisuus sinun yrityksessäsi? Pitäisikö kasvaa vai tehostaa - onko liikestrategia kirkkaana mielessä? Vai olisiko tarvetta miettiä hetki, miten markkinoin ja miten myyn palveluitani ja mistä hankin asiakkaita? Kuinka seuraan yritykseni taloutta ja kannattavuutta? Miten hinnoittelen? Kenen kanssa voisin verkostoitua ja saada kumppaneita? Ovatko markkinointi, tuotteistaminen ja investointirahoitus päässäsi suuria kysymysmerkkejä?

Miten me Keukelaiset voisimme auttaa juuri sinua tai yritystäsi?

Keuke on paikallinen kehittämisyhtiö, joka auttaa seitsemän keskiuusmaalaisen kunnan yrityksiä kehittymään ja kasvamaan. Autamme myös kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.  Eli silloin kun paikallinen yritys tarvitsee apua, neuvoja ja näkökulmia missä tahansa yrittämiseen liittyvissä asioissa, Keuke on se, joka auttaa. Keuke järjestää vuosittain alueen yrittäjille myös lukuisia maksuttomia info- ja koulutustapahtumia ajankohtaisista asioista ja kaikki Keuken perusneuvontapalvelut ovat maksuttomia.

Soita ja varaa tapaamisaika: Ajanvaraus ma-pe 9-15 / Puhelin 050 341 3210

Yhteystiedot:Keuke logo uusi 300 px
Puuvalonaukio 2 D (2. krs), 04200 Kerava
www.keuke.fi
www.facebook.com/kehittamiskeskus
Sähköposti: keuke(at)keuke.fi

Ajanvaraus: ma-pe 9.00-15.00, puh. 050 341 3210 (soitamme tarvittaessa takaisin).

 

EMO ry - Leader

Leader on rahoitusta, neuvontaa ja toimintaa paikkakunnan parhaaksi.

Paikalliset Leader-toimintaryhmät päättävät alueensa yhteisöjen ja yritysten ideoiden rahoittamisesta. Leader-tuki muodostuu EU:n, valtion ja kuntien rahoituksesta. EMO neuvoo ideoiden kehittelyssä ja valmistelussa hankkeiksi ja kannustaa asukkaita kehittämään omaa elinympäristöään. Ryhmän toimintaan voi osallistua kuka tahansa.

Leader-ohjelman kautta myönnettävä yritystuki on tarkoitettu maaseutualeella aloittavien tai toimivien yritysten toiminnan kehittämiseen, laajentamiseen ja investointeihin.  Tuettavan toimenpiteen tule lisätä tai laajentaa yrityksen toimintaa, liikevaihtoa tai toimintaedellytyksiä.

EMO ry, Eteläinen Asemakatu 2 A 11130 Riihimäki
Puhelin 050 573 2972 emo(@)emory.fi
http://www.emory.fi/

 

Maaseutupalvelut

Maaseututoimessa hoidetaan maaseutuelinkeinoviranomaisen tehtäviä. Keskeisiä tehtäviä ovat

  • tukihakemusten vastaanotto, käsittely, tallennus, maksu- ja sitoumuspäätösten teko ja hyväksyminen
  • asiakaspalvelu ja neuvonta
  • sato- tulva- ja hirvi- ja petoeläinvahinkojen arviointi ja korvaushakemusten käsittely
  • hukkakauratarkastusten suorittaminen
  • eläintenpitäjärekisterin ylläpito
  • omaa hallintoalaa koskevien lausuntojen antaminen

Mäntsälän, Nurmijärven, Askolan, Pornaisen ja Tuusulan kunnat sekä Hyvinkään, Keravan ja Järvenpään kaupungit ovat tehneet yhteistyösopimukset maaseutuhallintotehtävien yhteistyöstä. Yksikkö on nimeltään Keski-Uudenmaan maaseutuhallintopalvelut. Maaseutuhallinnon tehtävien uudelleen järjestely perustuu uuteen lakiin maaseutuhallinnon järjestämisestä kunnissa. Laki edellyttää maaseutuhallintoyksiköiltä vähintään 800 asiakasmaatilaa sekä tehtävien hoitamiseen vähintään viittä henkilöä. Vuoden 2013 alusta Mäntsälä toimii uuden alueen isäntäkuntana. Hyvinkäälle jää ainakin toistaiseksi etätoimipiste.

http://www.mantsala.fi/yrittajille/maaseutupalvelut/maaseututoimi

Yhteystiedot

 

Yritystulkki

Yritystulkista löydät yrittämisen perustiedon. Selkeällä opastuksella ja hyvillä neuvoilla voit kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uutta. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta, hinnoittelua ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden hoidossa.

http://www.yritystulkki.fi/fi/yritystulkki logo