Yrityksen perustaminen

Tuusulan kunta on vahvasti mukana kannustamassa yrittäjyyteen. Olemme omistajana Keski-Uudenmaan yhteisessä kehittämisyhtiössä Keukessa sekä jäsenenä Suomen merkittävimmässä yrittäjyyskasvatuksen kehittämisen YES-verkostossa. Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä paikallisten yrittäjäyhdistysten ja oppilaitosten kanssa yrittäjyyden edistämiseksi.

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke

Oletko perustamassa yritystä? Onko sinulla idea tai jopa jo liiketoimintasuunnitelma? Kunnan kehittämisyhtiö Keuke tarjoaa maksutonta ja asiantuntevaa neuvontapalvelua omaa yritystoimintaa harkitseville henkilöille - vaikka kyseessä olisikin vasta pelkkä ajatus tai idean alku. Keuke kuuluu myös Suomen uusyrityskeskusten kattojärjestöön SUK ry:n.

Varaa neuvontaan aika Keuken ajanvarausnumerosta 050 341 3210 (ma-pe 9-15).

Lue lisää osoitteesta: https://www.keuke.fi/yritysneuvonta/yrityksen-perustaminen/

Tutustu myös yrittäjän maksuttomaan sähköiseen tieto- ja lomakepankkiin Yritystulkkiin www.yritystulkki.fi


Kunnan elinkeinopalvelut

Mikäli tarvitset muuta neuvontaa, apua verkostoitumiseen tai kenties toimitiloja uudelle yrityksellesi niin kunnan elinkeinopalvelut auttavat sinua monipuolisesti.

Ota yhteyttä kunnan elinkeinopäällikkö Toni Popovic, etunimi.sukunimi@tuusula.fi

 

EMO ry - Leader

Paikalliset Leader-toimintaryhmät päättävät alueensa yhteisöjen ja yritysten ideoiden rahoittamisesta. Leader-tuki muodostuu EU:n, valtion ja kuntien rahoituksesta. Yritystuki on tarkoitettu maaseutualueella aloittavien tai toimivien yritysten toiminnan kehittämiseen, laajentamiseen ja investointeihin. Tuettavan toimenpiteen tulee lisätä tai laajentaa yrityksen toimintaa, liikevaihtoa tai toimintaedellytyksiä.

EMO neuvoo ideoiden kehittelyssä ja valmistelussa hankkeiksi. Tukea myönnetään taajamien ulkopuoliselle alueelle. Tarkista Tuusulan kaupunkialuerajaus yhdistyksen verkkosivuilta täältä: https://www.emory.fi/uploads/materiaalit/tuusula%20hyryl%C3%A4%20kaupunkialuerajaus.pdf

EMO ry, Eteläinen Asemakatu 2 A 11130 Riihimäki
Puhelin 050 573 2972 emo(@)emory.fi
http://www.emory.fi/