A

Liikenne, kadut ja viheralueet

Tuusulassa on kunnossapidettäviä katuja ja kaavateitä sekä kevyen liikenteen väyliä yhteensä noin 354 km ja kunnan hoidossa olevia yksityisteitä noin 20 km.

Rakennettuja puistoja on 80 ha. Lisäksi kunta kunnossapitää 38 ha piha-alueita sekä 19 ha katuihin liittyviä viherkaistoja.

Leikkipuistoja on 52 kpl, joista Jokelassa 11, Kellokoskella 9 ja Hyrylässä 32.

Koirapuistoja Tuusulassa on 4 kpl.

Kuntakehityksen ja tekniikan (KETEK) asiakaspalvelupiste

  
Asiakaspalvelupiste on avoinna arkipäivisin klo 9–15, muina aikoina ajanvarauksella. KETEKin asiakaspalvelupisteestä kuntalaiset ja muut asiakkaat saavat yhdestä pisteestä mahdollisimman laajalti palvelua liittyen kaavoituksen, maankäytön ja paikkatiedon sekä rakennusvalvonnan asiakaspalveluun:
  • Rakennuslupa-, toimenpidelupa- ja poikkeuslupa- ym. hakemusten jättö, naapureiden kuulemiset sekä avustaminen Lupapisteen käytössä
  • Karttatilaukset (rakennus-ja poikkeuslupiin sekä kiinteistönvälittäjille), valokopiot, kunnan omakotitonttien markkinointi ja siihen liittyvät työt, laskutus sekä puhelinneuvonta
  • Nähtävillä Tuusulan kunnan kaavakartat, kunnallistekniikan suunnittelun katu- ja puistosuunnitelmat, Tuusulan veden vesihuoltosuunnitelmat sekä ELY:n ja VR:n suunnitelmat.
  • Asiakkaiden käyttöön on varattu tietokone, jolla voi tehdä mm. sähköisiä rakennuslupahakemuksia Lupapiste palveluun.
Yhteystiedot:
Puhelinnumero: 040 314 3144
Käyntiosoite: Tuusulan kunnantalo 3B krs., Hyryläntie 16, 04300 Tuusula
Sähköposti: ketek.asiakaspalvelu@tuusula.fi
 
Mikäli tulet tapaamaan henkilökohtaisesti esim. rakennustarkastajia, kunnallistekniikan suunnittelijoita tai kaavoittajia varaathan heiltä ajan etukäteen.
Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit. Emme ota vastaan käteistä rahaa, mahdollisuus laskutukseen.
Tapahtumien järjestäminen
Mainokset katualueella
Sijoittamissopimukset
Kaivuluvat
Liitoskohtalausunnot